MM-kisat: poimintoja tiistaille ja keskiviikolle

Kirjoittanut: Päiväys: 18/04/2017
Ali Carter | FinnSnooker.com

Snookerin MM-kisat Sheffieldissä ovat päässeet hyvin vauhtiin, ja avauskierros lähestyy jo loppuaan. Tässä poimintoja ensimmäisen kierroksen loppupuolelle, höystettynä muutamalla vedonlyöntivinkillä!

Carterille ja Dottille luvassa tiukka taisto 

Viimeistään tämän kauden jälkeen Ali Carterin voi sanoa tehneen täyden paluun snookerin huipulle. Terveysongelmistaan selvinnyt englantilainen otti syksyllä voiton World Openista, ja on vakauttanut asemansa maailmanlistan 16 parhaan pelaajan joukossa. The Captain on monesti pelannut parasta snookeriaan Cruciblessa, tästä osoituksena Carterin tilastoista löytyy kaksi MM-finaalipaikkaa.

Samat sanat koskevat myös miehen avauskierroksen vastustajaa. Graeme Dott on pelannut MM-finaalissa kolme kertaa, ja onnistui voittamaan snookermaailman suurimman tittelin vuonna 2006. Skotin parhaat vuodet ovat selkeästi takana päin, mutta suoritukset karsintaotteluissa Ponds Forgessa osoittivat, että mies on löytänyt osan vanhasta vireestään.

Miesten aiemmat kohtaamiset ovat voittojen puolesta tasaista luettavaa, ja molempien huipputaso on enemmän tai vähemmän samalla viivalla. Suurin kysymys kuuluukin, pystyykö Dott löytämään oman parhaan vireensä? Jos pystyy, tullaan miesten välillä näkemään tasaistakin tasaisempi taisto.

Vedonlyöntisuositus: Coolbetillä yli 16.5 erää ottelussa tarjoaa kertoimen 2.00. 

Day hakee huipennusta hyvälle kaudelle

Ryan Day on tehnyt tämän kauden aikana paluun maailmanlistan 16 parhaan pelaajan joukkoon, ja pääsee pitkästä aikaa MM-turnaukseen sijoitettuna pelaajana. Day oli lähellä ottaa elämänsä ensimmäisen ison rankingturnauksen voiton World Grand Prixissä, mutta Barry Hawkins osoittautui finaalissa liian kovaksi palaksi.

Tämän vuoden MM-turnauksen ainoan walesilaisen vastustaja on Xiao Guodong, joka esiintyy MM-turnauksessa toisen kerran. Muutama vuosi sitten kiinalainen näytti olevan nousussa kohti lajin kärkeä, mutta monen muun maanmiehensä tapaan viimeiset askeleet ovat jääneet ottamatta.

Guodong on kuitenkin epäilemättä loistava pelaaja, ja pääsee karsijana lähtemään otteluun ilman paineita. Day ei ole välttämättä henkisesti kiertueen vahvimpia pelaajia, joten jos Guodong pystyy pelaamaan omalla tasollaan, saattaa ottelusta tulla walesilaiselle vaikea.

Vedonlyöntisuositus: Coolbetillä Guodongin voitolle saa mukavan kertoimen 2.52

Trump aloittaa mestaruusjahtinsa

Judd Trump lähtee MM-turnaukseen yhtenä suurimmista ennakkosuosikeista. The Juddernaut on ollut raudanlujassa iskussa läpi kauden, mistä todisteena on kaksi turnausvoittoa sekä yhteensä viisi finaalipaikkaa. Maailmanmestaruus on yhä jäänyt Trumpilta saamatta, ja parhaana suorituksena on yhä pysynyt vuoden 2011 toinen sija. Vaikka englantilainen yhä on verrattain nuori, kasvaa paine Cruciblen valloittamiseen vuosi vuodelta.

Trumpin vastustaja Rory McLeod on aivan erilainen pelaaja, aivan erilaisessa vaiheessa uraansa. 46-vuotias britti on pitkän uransa loppupuolella, mutta MM-karsintojen läpäiseminen on merkki siitä, että kokenut konkari ei ole vielä viimeistä sanaansa sanonut.

Paljon sopivampaa vastustajaa ei Trump kuitenkaan avausotteluunsa olisi voinut toivoa. Vielä muutama vuosi sitten McLeodin hidas ja huolellinen pelityyli olisi saattanut tuottaa Juddille vaikeuksia, mutta Trump on kypsynyt sekä taktisesti että henkisesti valmiiksi paketiksi viime kausien aikana. Pelaajien tasoero on sen verran raju, että on vaikea nähdä McLeodin kovin monta erää Juddernautilta varastavan.

Vedonlyöntisuositus: Coolbetillä Trumpin voitto 5.5 erän tasoituksella tarjoaa pelattavan kertoimen 1.89.  

MM-turnauksen otteluohjelma ja tulokset 

Kuva: Monique Limbos

Unibet tarjoaa snooker-vedonlyöntiin rutkasti pelikertoimia sekä suoria livelähetyksiä koko kauden. FinnSnookerin sivujen kautta uusille asiakkaille on tarjolla huikea 100% snooker-bonus 100€ asti.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *