Robin Hullille tappio European Mastersin karsinnoissa

Kirjoittanut: Päiväys: 03/08/2017
Robin-Hull | FinnSnooker.com

Suomen Robin Hull hävisi kovatasoisen karsintaottelun Kiinan Zhang Yongia vastaan torstaina Prestonissa. Nuori kiinalainen oli parempi taistelussa paikasta European Mastersin pääsarjaan lukemin 4-2. 

Aiemmin jo Neil Robertsonin luovutuksen myötä paikkansa Indian Openiin varmistanut suomalainen aloitti ottelun loistavasti. 99 pisteen sarja heti ensimmäisestä tilaisuudesta vei 42-vuotiaan Suomen ykköspelajaan johtoon, ja karkumatka tuplaantui nopeasti 63 pisteen sarjan avittamana.

Ottelun käännekohta nähtiin seuraavassa erässä, joka ratkesi vasta väripalloilla. Lopulta Yong veti pidemmän korren pitkän taistelun jälkeen pinkillä, ja otti tärkeän erän nimiinsä. Tämän jälkeen paikan takaisin ammattilaiskiertueelle Q schoolista voittanut 22-vuotias löysi hyvän rytmin peliinsä, kun taas Hullin taso laski.

Seuraavaan kahteen erään kiinalainen kasasi 90 ja 68 pisteen sarjat, ja tästä suomalainen ei enää toipunut. Kuudeskin erä kääntyi kiinalaiselle, ja koko ottelu siis loppulukemin 4-2.

Yongin suoritus on jälleen yksi muistutus kiinalaisen snookerin tasosta tällä hetkellä: 22-vuotias ei ole maan kirkkaimpia tähtiä, mutta siitä huolimatta kovan luokan ammattilainen. Hullille ottelusta jäi käteen lupaava aloitus, mutta kiinalaisen lyötyä päälle painetta, ei suomalainen onnistunut säilyttämään tasoaan. Hull pelaa seuraavan kerran maanantaina, kun World Openin karsinnoissa vastaan asettuu toinen kiinalainen Li Hang.

Kuva: Monique Limbos

Unibet tarjoaa snooker-vedonlyöntiin rutkasti pelikertoimia sekä suoria livelähetyksiä koko kauden. FinnSnookerin sivujen kautta uusille asiakkaille on tarjolla huikea 100% snooker-bonus 100€ asti.

1 kommentti

  1. Pingback: Robin Hull kärsi tappion Zhan Yongille European Mastersin karsinnoissa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *