100% snooker-bonus uusille asiakkaille vedonlyöntiin

Snooker-kausi jatkuu lähes ympäri vuoden tänäkin vuonna. Kausi huipentuu joka vuosi keväällä pelattaviin snookerin MM-kisoihin. Kumppaneiltamme Coolbetilta ja Unibetilta on tarjolla loistava snooker-bonus uusille snookerin vedonlyöjille.

100% snooker-bonus

Kumppaneiltamme on saatavilla uusille asiakkaille loistava snooker-bonus, joka sisältää 100% talletusbonuksen.

Unibetilla uusi asiakas saa talletusbonuksen lisäksi 10€ riskittömän ensimmäisen mobiilivedon. Coolbetilla uusi asiakas saa välittömästi rekisteröinnin jälkeen 10 ilmaiskierrosta Starburst -kolikkopeliin. Ilmaiskierroksilla ei ole kierrätysvaatimuksia.

Talletusbonus tarkoittaa sitä, että esimerkiksi 50€ talletuksella, pelitilillesi napsahtaa yhteensä 100€. Riskittömässä vedossa voit lyödä vetoa 10€ ja jos vetosi häviää – saat rahasi takaisin. Ilmaiskierroksilla voit pelata ilmaiseksi kymmenen kierroksen ajan. Jos voitat, saat pitää voitot, sillä Coolbetilla ilmaiskierroksissa ei ole kierrätysvaatimuksia.

Coolbetin 100% bonus 200€ asti + 10 ilmaiskierrosta Starburst -kolikkopeliin!

Unibetin 100% bonus 100€ asti + 10€ riskitön mobiiliveto!

Unibet tarjoaa livestreamin useisiin turnauksiin

Kattavien snooker-kohteiden lisäksi Unibet tarjoaa rutkasti livelähetyksiä koko snooker-kauden ajan, joita voit katsoa samalla kuin jännität omien vetojesi puolesta. UnibetTV näyttää lähes kaikkien pelattavien turnauksien TV-pöydät, joten näet niin paljon snookeria kuin vain on mahdollista nähdä. UnibetTV:stä näytti myös keväällä Robin Hullin voittaman Shoot-Out-mestaruuden.

Mikäli et vielä omista omaa pelitiliä, niin saat sen auki todella helposti painamalla TÄSTÄ tai sivuiltamme löytyvistä kuvabannereista. Linkin takaa löytyy selkeät ohjeet, joita noudattamalla uusi tili aukeaa helposti ja vaivattomasti. Saat myös samalla lunastettua loistavan snooker-bonus -tarjouksen.

600x200_T1_B

Coolbetilta loistavat kertoimet ja markkinoiden siistein pelikokemus

Coolbet tarjoaa markkinoiden siisteimmän vedonlyöntisivuston. Coolbetin kertoimet ovat kilpailukykyiset verrattuna mihin tahansa toiseen vedonlyöntisivustoon. Omien kertoimenlaskijoiden avulla sivusto pystyy tarjoamaan merkittävän määrän kohteita suomalaisten suosimiin kohteisiin.

Coolbet tarjoaa jokaiseen Robin Hullin otteluun kertoimia, joten myös suomalaiset snooker-fanit voivat luottaa siihen, että betsit saa sisään aina silloin kun Roope on pelipöydällä.

Jos sinulla ei vielä ole Coolbetin pelitiliä – saat sen auki helposti tästä. Tarjolla on uusille asiakkaille 100% talletusbonus aina 200€ asti. Lisäksi pelkällä rekisteröitymisellä saat 10 ilmaiskierrosta Starburst kolikkopeliin. Lisäksi ilmaiskierroksilla ei ole kierrätysvaatimuksia – saat siis pitää kaikki voitot heti.

Coolbet-Logo-Musta-tausta

Mikäli sinulla on kysmyksiä Coolbetin tai Unibetin starttipaketista, niin otathan rohkeasti yhteyttä meihin sähköpostitse: info@finnsnooker.com tai vaihtoehtoisesti FinnSnookerin Facebookissa/Twitterissä.

Huom. Muista sallia sivustollamme mainokset, sillä jos käytät mainosten estämiseen tarkoitettuja ohjelmia, et näe välttämättä tätä sivua täydellisessä muodossa ja tarjous voi jäädä huomaamatta.