Video: Onko tässä kaikkien aikojen hienoin breikki?

Kirjoittanut: Päiväys: 27/04/2017

Mark Selby näytti, mihin hän parhaimmillaan pystyy puolivälieräottelussaan Marco Futa vastaan. Etenkin toisessa sessiossa täysin vastustamatonta snookeria pelannut leicesteriläinen huipensi suorituksensa 143 pisteen lyöntisarjaan, joka on varteenotettava ehdokas kaikkien aikojen hienoimmaksi breikiksi. 

Etenkin lyöntisarjan loppupuolella, Selbyn poimiessa pois yksi kerrallaan vaikeasti vallin vieressä olleita punaisia, joutui The Jester sarjaa jatkaakseen suorittamaan toinen toistaan upeampia pussituksia.

”Se oli hieno sarja, koskan en ollut missään vaiheessa hyvissä asemissa, pussitin vain hulluja palloja tyhjästä. 80 pisteen kohdalla ajattelin että sarja oli siinä, mutta sitten pussitin mustan ja punaisen vallia pitkin. Olin mustalla hermostuneempi kuin missään muussa vaiheessa ottelua, koska 143 voi pysyä turnauksen korkeimpana sarjana”, Selby kertasi ihmebreikkiään.

Korkeimman breikin palkinto ei kuitenkaan tällä sarjalla Selbyn taskuun jää, sillä Ronnie O’Sullivan pisti myöhemmin keskiviikkona paremmaksi tekemällä 146 pisteen breikin ottelussaan Ding Junhuita vastaan.

Unibet tarjoaa snooker-vedonlyöntiin rutkasti pelikertoimia sekä suoria livelähetyksiä koko kauden. FinnSnookerin sivujen kautta uusille asiakkaille on tarjolla huikea 100% snooker-bonus 100€ asti.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *