World Grand Prix suorana UnibetTV:stä – tarjolla 100€ riskitön veto

Kirjoittanut: Päiväys: 08/03/2016

600x200_4_B

Snookerin World Grand Prix -turnaus alkaa tänään. Turnaus on katsottavissa suorana UnibetTV:stä ja tarjolla on myös sivustomme kautta 100€ riskitön veto. Ennakoimme turnausta aikaisemmin julkaistussa ennakossa, jonka löydät sivuiltamme –> World Grand Prix: Robertson, O’Sullivan vai kenties Higgins?.

Unibet tarjoaa World Grand Prix -turnauksen livenä

Yksi parhaista snooker-kohteiden tarjoajista, Unibet, tarjoaa World Grand Prix -turnauksen kokonaisuudessaan UnibetTv:stä. Voit siis katsoa turnauksen Unibetin sivuilta samalla, kun jännität betsiesi osumista.

Lue lisää Unibetin tarjouksesta sivuiltamme

Lunasta 100€ riskitön veto

Unibet tarjoaa myös FinnSnooker.com -sivuston kautta maaliskuun loppuun ainutlaatuisen tarjouksen, jonka avulla uusi asiakas saa ensimmäisen vetonsa lyötyä riskittömästi aina 100€ asti. Riskitön veto on helppo lunastaa, kun vaan seuraat rekisteröintisivulta löytyviä ohjeita. Muista, että tarjous on voimassa vain FinnSnooker.comin kautta 31.3.2016 asti.

Lunasta riskitön 100€ veto

World Grand Prix’n 2016 otteluohjelma ja tulokset

Unibet tarjoaa snooker-vedonlyöntiin rutkasti pelikertoimia sekä suoria livelähetyksiä koko kauden. FinnSnookerin sivujen kautta uusille asiakkaille on tarjolla huikea 100% snooker-bonus 100€ asti.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *