Aamupäivän ottelupareissa jännittävät asetelmat

MM-karsinnat

Crucible Teatterissa takana todella kovatasoinen alkupäivä, kun molemmat aamupäivän parit ovat ensimmäisten sessioiden päätteeksi tilanteessa 4-4.

Neil RobertsonMark Allen -ottelussa nähtiin varsin isoja breikkejä ja viihdyttävää peliä koko ensimmäisen session ajan. Breikeistä isoin oli Robertsonin 100 pisteen lyöntisarja, joka oli australialaiselle peräti 97:s 100+ breikki tällä kaudella.

Mark Allen (joka näyttää muuten hieman Pasi Nurmiselta) oli varsin vekkulilla tuulella ja näytti nauttivan pelaamisesta selvästi. Huvittavin tilanne nähtiin, kun vasenkätinen Allen yritti oikealla kädellä pussittaa mustaa, jonka kuitenkin missaten sen. Missauksen jälkeen Allen totesi tuomarille: ”Eihän tämä nyt ihan Ronnien tasoinen lyönti ole”.

Robertson oli myös hyvällä pelipäällä ja ottelusta on odotettavissa todella kovatasoinen loppuun asti. Suosittelemme jokaisen olevan valppaana, kun toinen sessio starttaa klo 21:00 Suomen aikaa.

Toisessa ottelussa Shaun MurphyMarco Fu nähtiin myös hienoa snookeria. Peli oli hieman erilaista verrattuna toiseen päiväkamppailuun, sillä ottelussa nähtiin ratkaisevilla hetkillä monia virheitä. Kuitenin ottelussa venyttiin myös tarvittaessa ja yli 50 breikkejä paukkui lähes liukuhihnalta.

Kolmannen framen tilanne oli ehkä erikoisin, sillä Fu tarvitsi jo yhdessä vaiheessa kolme snookeria framevoittoon. Fu teki näyttävästi vaadittavat kolme snookeria, mutta teki kuitenkin tämän jälkeen virheen. Murphy vastasi virheen perään toisella virheellä, kun mies pussitti ”ratkaisevan” ruskean kulmapussiin. Yleisön taputtaessa Murphyn framevoittoa, kuitenkin valkoinen karkasi toiseen päähän kulmapussiin ja Fu sai jälleen mahdollisuuden, jonka kiinalainen myös käytti julmasti hyväkseen.

Ottelu edettiin tasaisissa merkeissä session loppuun asti ja tasatilannetta voidaan pitää varsin ansaittuna. Toinen sessio starttaa klo 21:00.


Edellinen artikkeliCruciblessa nähtiin melkoinen pommi – Wasley lähetti Dingin lauluun!
Seuraava artikkeliRobertson ja Dale etenivät puolivälieriin