Ali Carter vetäytyy Bulgarian Openista

Ali Carter | FinnSnooker.com
Ali Carter | FinnSnooker.com

World Snookerin julkaiseman Ali Carterin tiedonannon mukaan Carter vetäytyy Bulgarian Openista, johon hänen oli määrä osallistua lokakuun ensimmäisinä päivinä. Carter kertoo tiedotteessaan lääkärinsä neuvoneen häntä olemaan osallistumatta. Inside Snookerin mukaan Carterilla on ollut polttavaa kipua vasemmassa käsivarressa RF-ablaation jälkeen. Sivuston mukaan Carter ei edes pysty pitämään keppiä kunnolla kädessä, mikä osoittaa, ettei hän ole vielä pelikunnossa.

Carter toteaa Inside Snookerin mukaan haluavansa päästä pian takaisin pelaamaan mutta haluavansa myös olla huonontamatta kuntoaan suurimpia turnauksia varten. Seuraavat suuret turnaukset ovat International Championship, jonka karsintoihin Carter ei osallistunut, ja Champion of Champions, johon hänellä ei ole turnausvoittojen puuttumisen takia ole pelioikeutta. Marras-joulukuun vaihteessa pelattava UK Championship on siis seuraava suuri turnaus, johon Carter voi osallistua, ellei hän sitten voita Asian Tourin toista osakilpailua, jonka ilmoittautumisaika päättyy lokakuun ensimmäisenä päivänä. Carter totesi Inside Snookerin mukaan aikovansa palata Ruhr Openissa marraskuussa. Sivuston mukaan Carter toteaa myös, että hänet on kutsuttu General Cupiin, joka on Hongkongissa pelattava kutsuturnaus.

Keuhkosyövästä toipuva Carter on urallaan edennyt kahdesti MM-finaaliin. Rankingissa hän oli viime kauden päätteeksi 13:s, mutta tällä kaudella hän ei ole pelannut vielä otteluakaan. World Snooker on ilmoittanut Carterin rankingin olevan toistaiseksi jäädytetty.


Edellinen artikkeliInternational Championshipin karsinnat pelattu: Selby tippui Linesille, O’Sullivan jatkoon
Seuraava artikkeliGeneral Cupin osallistujat vahvistettu