Pikahälytyksen Helsinkiin saanut Ali Carter juhli finaalissa – hallitseva maailmanmestari joutui pettymään

Ronnie O'Sullivan Zhang Yi Ali Carter | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Ali Carter voitti historian ensimmäisen TAOM Helsinki International Snooker Cupin, kun mies kaatoi finaalissa Kyren Wilsonin numeroin 6-3.

Carterin ei alunperin pitänyt edes osallistua turnaukseen, mutta päivää ennen osallistumisensa perunut Luca Brecel mahdollisti sen, että englantilainen sai pikahälytyksen turnaukseen.

Ali Carter aloitti turnauksen 4-1-voitolla Jimmy Whitesta. Välierässä kaatui puolestaan Jak Jones 5-3. Finaalissa vastaan asettui hallitseva maailmanmestari Kyren Wilson, joka joutui toteamaan Carterin paremmakseen.

Mainos:

Englantilaispelaaja pussitti finaalissa mahtavalla varmuudella, sillä pallot upposivat sisään yli 96% varmuudella. Carterin nimiin kirjattiin myös finaalin suurin breikki, joka oli 114 pistettä.

Sunnuntaina varmistui myös se, että turnaus saa jatkoa ensi vuonnakin. Tuon turnauksen pelaajat ovat jo tiedossa, joten luvassa on aivan mieletön tapahtuma. Lisätietoa vuoden 2025 turnauksesta löydät TÄÄLTÄ!


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliYle: Helsingin Kulttuuritalolla järjestetään myös ensi vuonna snookerturnaus – kattaus on uskomattoman kova
Seuraava artikkeliDartsin supertähdet saapuvat pelaamaan Helsingin Jäähalliin – lipunmyynti on käynnissä