Anthony McGill teki sen! Ronnie O’Sullivan on ulkona MM-kisoista

Anthony McGill
Kuva: Monique Limbos

Anthony McGill jysäytti snookerin MM-kisojen isoimman paukun, kun mies kaatoi huimassa trillerissä Ronnie O’Sullivanin numeroin 13-12.

McGill osoitti kahden ensimmäisen jakson aikana, että mies tulee taistelemaan kynsin ja hampain voitosta. Viimeiseen jaksoon lähdettiinkin skotlantilaisen 10-6-johdossa, joten asetelmat olivat loistavat.

O’Sullivan tuli kuitenkin perjantai-iltaan täysin uudenlaisella asenteella ja alkoi kuromaan eroa kiinni. Lopulta The Rocket vei viisi erää putkeen ja siirtyi 11-10-johtoon. McGill onnistui tasoittamaan, kunnes O’Sullivan karkasi jälleen 12-11-johtoon. Näin ollen legenda oli enää erävoiton päässä jatkopaikasta.

McGill onnistui kokoamaan itsensä vaikeasta jaksosta huolimatta ja heräsi taistoon mukaan. Skotlantilaispeluri tasoittikin kamppailun ja vei ratkaisun katkaisufreimiin.

Huikean trillerin ensimmäinen paikka siunaantui O’Sullivanille, joka saikin nakutettua kivasti pisteitä. Lopulta legenda joutui ongelmiin ja punaisen pussitus epäonnistui. Tämä tarjosi McGillille mahdollisuuden, jota mies ei jättänyt hyödyntämättä.

Rautaisilla hermoilla pelannut McGill ei sortunut yhteenkään lapsukseen, vaan malttoi mielensä, keräsi pisteet pois pöydältä ja nappasi sensaatiomaisen voiton.


Pelaajat: ,
Edellinen artikkeliAnthony McGill pelasi huiman jakson – Ronnie O’Sullivania ryöpytetään kunnolla
Seuraava artikkeliMaanantaina ratkaistaan viimeiset puolivälieräpaikat – tässä päiväohjelma