Australian Open: Ensimmäisen päivän ennakko

Scott Donaldson
Scott Donaldson

Australien Openin ensimmäisenä päivänä pelataa enemmistö ensimmäisen kierroksen otteluista.

Liu Chuang kohtaa George Pragnallin. Liu oli Wuxi Classicin karsinnoissa täysin kuutamolla. Viimeisen freimin hän luovutti tilanteessa, jossa pöydällä oli 139 pistettä. Jos sama meno jatkuu, amatööripelaajat – kuten Pragnall – voivat voittaa hänet. Jos Liun asenne on kohdallaan, hän kyllä voittaa Pragnallin. Jos ei, Pragnall voi hyvinkin voittaa.

Michael Wasley päätti kauden 2013-2014 hyvin, mutta uusi kausi alkoi todella huonolla esityksellä. Craig Steadman on suosikki Wasleyta vastaan. Steadman eteni Wuxin pääsarjaan, ja hänet voidaan nähdä Australiassakin.

Erittäin todennäköisiin voittajiin kuuluu Scott Donaldson, joka kohtaa Saqib Nasirin. Nasirin voitto olisi valtava yllätys. Hieman pienempi – mutta kuitenkin suuri – yllätys olisi Alex Pagulayanin voitto Ian Burnsista. Burns nousee rankingissa taatusti kauden aikana paljon, kun taas Pagulayan yritti kauden ensimmäisessä ottelussaan pussittaa palloja, jotka olisivat poolissa voineet mennä, mutta snookerpöydällä lyönnit eivät olleet lähelläkään. Pagulayanilla riittää vielä totuteltavaa, jos hän aikoo pelata vakavammin snookeria. Myös Sam Bairdin tappio Craig Barberille olisi suuri yllätys. Lisäksi Michael Leslie voittanee Hammad Miahin, vaikka Miah voi ainakin aluksi taistella tiukasti vastaan.

Zhou Yuelongin ja Fraser Patrickin ottelusta on odotettavissa tasainen. Huippulupaus Zhou on riittävän hyvä voittamaan Patrickin, jota monet pitävät niukkana suosikkina ottelussa. 28-vuotias Patrick on ollut lähellä ammattilaispaikkaa ennenkin, mutta vuosi sitten hän onnistui saamaan ammattilaispaikan kahdeksi vuodeksi. Tulokset eivät kuitenkaan ole olleet kovin hyviä. Sen sijaan Zhou on etenkin Kiinassa ottanut koviakin voittaja.

Otteluohjelma ja kaikki tulokset


Edellinen artikkeliAustralian Openin karsintojen aikataulu ja tulokset
Seuraava artikkeliAustralian Open: Toisen päivän ennakko