Barry Hawkins jyräsi tylysti Mark Allenin – Mark Williams otti luulot pois David Gilbertiltä

Ronnie O'Sullivan UK Championshipin Barry Hawkins
Kuva: Monique Limbos

Barry Hawkins oli Mastersin hahmo tiistaina, sillä mies ei antanut mitään armoa maailmanlistalla sijalla 5 olevalle Mark Allenille.

Hawkinsin ja Allenin välisestä koitoksesta olisi voinut odottaa tasaista ja mielenkiintoista vääntöä, mutta toisin kävi. Hawkins oli pöydällä täysin ylivertainen, eikä Allen saanut mitään mahdollisuuksia voittoon.

Loppunumerot olivat Allenin kannalta noloimmat mahdolliset, sillä pohjoisirlantilainen ei saanut ainuttakaan erää koko ottelussa. Näin ollen 6-0-voitto siivitti Hawkinsin kahdeksan parhaan joukkoon. Seuraava vastustaja on voittaja otteluparista Judd Trump – Ryan Day.

Mainos:

Mark Williams kaatoi David Gilbertin

Williams aloitti Gilbertiä vastaan hurjalla tavalla, sillä kokenut pelaaja takoi 126 ja 127 pisteen breikit. Tähän päälle syntyi vielä 95 pisteen breikki, joten lukemat olivat nopeasti 3-0. Kun Williams vei vielä neljännenkin nimiinsä, niin ottelu näytti olevan jo ohi.

Sitä se myös oli, vaikka Gilbert onnistui kaventamaan lukemia, niin Williams otti tarvittavat erät ja vei taiston nimiinsä numeroin 6-2. Williamsin turnaus jatkuu kovimmalla mahdollisella haasteella, sillä mies kohtaa torstaina puolivälierässä Ronnie O’Sullivanin.


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan vakuuttavasti jatkoon Mastersissa – Jack Lisowski kaatoi John Higginsin
Seuraava artikkeliAmpiainen aiheutti kaaosta kesken Masters-ottelun – Mark Williams sätki koomisesti