Ben Woollaston teki maksimin

Kuva: Monique Limbos

Ben Woollaston teki Lisbon Openin ensimmäisellä kierroksella 147 pisteen sarjan eli maksimin. Woollaston voitti avausottelussaan amatööri Joe Steelen varsin selvästi 4-0. Steele oli ansainnut pääsarjapaikkansa voittamalla yhden karsintaottelun.

Steele taisteli ensimmäisen freimin voitosta tiukasti, sillä hän tarvitsi kaksi snookeria, kun pöydällä oli viisi palloa. Yhden Steele saikin tehtyä, mutta Woollaston pussitti lopulta viimeisen sinisen ja vei avauserän. Toiseen Woollaston teki 66 pisteen sarjan ja voitti ilman, että Steele sai pistettäkään.

Kolmannessa erässä Woollaston teki maksimin. Se oli hänen uransa ensimmäinen ja Main Tourin 110:s virallinen maksimi. Yhden vuoden listalla sijalla 32 oleva Woollaston on pelannut varsin hyvän alkukauden, ja maksimi oli jälleen yksi osoitus englantilaisen kyvyistä.

Mainos:

Ottelun viimeinen erä oli takkuisempaa peliä, vaikka Woollaston voittikin sen lopulta selvin numeroin ja eteni jatkoon lukemin 4-0. Seuraavalla kierroksella vastaan asettuu Peter Ebdon.

Kuva: Monique Limbos


Edellinen artikkeliLisbon Open: Perjantain pelivihjeet
Seuraava artikkeliRobin Hull haastamaan Mark Joycea