British Open 2021 – näin katsot turnauksen suorana lähetyksenä

German Mastersin Macau Masters World Grand Prix Masters British Open Tour Championship Judd Trumpin German Masters Neil Robertson dplayssa Northern Ireland Open English Open snooker Eurosportin Gibraltar Open UK Championshipin International Championship snooker live stream tiistaina Judd Trump | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Uusi Snooker-kausi alkaa käynnistymään jälleen ja ensimmäinen ranking-turnaus on elokuun lopussa käytävä British Open.

British Open 2021 – näin aukeaa live stream

British Openissa nähdään mukana aivan maailman kärkipelaajia, sillä esimerkiksi Mark Selby, Judd Trump, John Higgins ja Mark Allen ovat mukana turnauksessa. Tämän lisäksi ehdottomasti mielenkiinto kohdistuu Stephen Hendryyn, joka on saanut niin ikään osallistumisoikeuden tapahtumaan.

Viime kaudella paluun ammattilaiskiertueelle tehnyt Hendry saa avausottelussa vastaansa Chris Wakelinin. Ehdottomasti avauskierroksen kovin koitos on Mark Selbyn ja Shaun Murphyn välinen yhteenotto. Selbyn ja Murphyn välinen koitos on samalla viime kevään MM-finaalin uusinta.

Mainos:

Tuttuun tapaan kaikki TV-ottelut on tarjolla ilmaiseksi Unibetin live stream -palvelun kautta. Ottelut saat näkyviin, kunhan sinulla on aktiivinen pelitili, jossa on vähintään euron verran saldoa.

Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!
Turnaukset:
Edellinen artikkeliKuinka teet 147 pisteen breikin: 4 täydellistä lyöntiä
Seuraava artikkeliStephen Hendry kohtaa British Openissa Chris Wakelinin