China Championship 2019 – kuka nappaa voiton kauden kolmannesta ranking-turnauksesta?

Mark Selby
Kuva: Monique Limbos

Tällä viikolla pelataan China Championship -turnaus, jossa pääsarjaan selvisi yhteensä 64 pelaajaa. Näin ollen mielenkiintoisia pelejä riittää koko viikon ajan.

China Championshipin hallitseva voittaja on Mark Selby, joka kaatoi finaalissa John Higginsin numeroin 10-9. Turnausta on nyt pelattu kolmena edellisenä vuonna ja Selbyn lisäksi mestaruus on mennyt Luca Brecelin ja Higginsin nimiin.

Viime viikolla Shanghai Mastersin voittoa juhlinut Ronnie O’Sullivan ei ole mukana kekkereissä, joten suurinta suosikkia on vaikea nimetä etukäteen. Judd Trump ja Neil Robertson ovat aina tasaisen vahvoja, mutta haastajien rintama on pitkä, joten mestaruudesta tullaan käymään kova kamppailu.

Mainos:

Mestarin nimi saadaan selville sunnuntaina 29. syyskuuta, kun ohjelmassa on finaali, joka pelataan paras 19:stä -systeemillä

Tuttuun tapaan myös China Championshipin ottelut näkyvät suorana lähetyksenä Unibet-TV:n kautta. Suorat lähetykset saat käyntiin, kun kirjaudut sisään pelitilillesi ja pidät huolen, että pelitililläsi on saldoa vähintään 1 € verran. Mikäli et ole vielä Unibetin asiakas, niin saat pelitilin auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM!

Kuva: Monique Limbos


Turnaukset:
Edellinen artikkeliFantastinen voitto! Ronnie O’Sullivan on jälleen Shanghai Mastersin kuningas!
Seuraava artikkeliChina Championship käynnistyi ilman yllätyksiä – John Higgins vakuuttavasti toiselle kierrokselle