Suorat MM-paikat ratkeavat Pekingissä – China Open -aikataulu ja otteluohjelma

Luca Brecel Mark Selbyn snookertähdet snookerin mm-finaali Mark Selby | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Snookerkauden toiseksi viimeinen rankingturnaus pelataan ensi viikon aikana Pekingissä. China Open on muodostunut Kiinassa pelattavista turnauksista arvokkaimmaksi, ja 225 000 punnan pääpalkintoineen se toimii loistavana lämmittelynä kauden huipentavalle MM-turnaukselle. Valtavat rahapalkinnot tarkoittavat sitä, että panokset ovat Pekingissä katossa, ja niin taistelussa suorista MM-kisapaikoista kuin myös ensi kauden ammattilaispaikoista suuretkin mullistukset ovat vielä mahdollisia. 

Huippupelaajista turnaus jää välistä maailmanlistan kärkeen Tour Champioship -voitollaan noussut Ronnie O’Sullivanilta, henkilökohtaisten syiden takia turnauksesta vetäytyneeltä Mark Allenilta sekä karsintaottelunsa hävinneeltä Shaun Murphyltä. 

O’Sullivanin stintti maailmanlistan kärjessä voi jäädä lyhyeksi, sillä viisinkertaisen maailmanmestarin syrjäyttämä Mark Selby voi nousta takaisin rankingin paalupaikalle voittamalla turnauksen Pekingissä. Selby on ollut viime vuosina voittamaton vastus China Openissa: leicesteriläinen on vienyt pääpalkinnon kotiin kolmena edellisenä kertana, kun on China Openiin osallistunut.

Mainos:

Hurjien rahapalkintojen myötä suora Crucible-paikka on nappiviikolla otettavissa suurella osalla ammattilaiskiertueen pelaajista. Jopa vielä sijalla 66 tämän hetken rankingissa majaileva Dominic Dale voi teoriassa nousta turnausvoitolla rankingin 16 parhaan joukkoon.

China Open -turnaus pelataan alkukierroksista lähtien paras 11:stä -formaatilla, ja välierissä voittoon tarvitaan jo kymmenen freimiä, finaalissa jopa 11.

1. kierros 

ma 1.4. ja ti 2.4. 

Sessiot:

4:30

9:30

14:30

2. kierros 

ke 3.4.

3. kierros 

to 4.4. 

Puolivälierät

pe 5.4. 

Välierät 

la 6.4. 

Loppuottelu 

su 7.4.

China Open -turnauksen otteluita pääset seuraamaan Eurosportin kanavilta, sekä myös ilmaiseksi Unibet-TV:n live stream -palvelusta! 

Kuva: Monique Limbos


Turnaukset:
Edellinen artikkeliO’Sullivan Tour Championship -mestaruuteen – nousi rankingkärkeen!
Seuraava artikkeliJättiläiset kaatuvat Pekingissä