Stephen Hendry kohtaa British Openissa Chris Wakelinin

TAOM Helsinki Suomen Stephen Hendryn seniorien mm-kisat Xu Si MM-karsintojen Gibraltar Open Stephen Hendry Stephen Hendryn

Stephen Hendry pääsee heti kauden ensimmäisessä turnauksessa tositoimiin, sillä legenda sai kutsun British Openiin. Tässä live stream otteluun!

Chris Wakelin – Stephen Hendry – ilmainen live stream

Stephen Hendryn paluu ammattilaiskiertueelle nähtiin viime vuonna, mutta turnaukset jäivät vielä melko vähiin. Uusi kausi käynnistyy ainakin aivan eri merkeissä, sillä legenda nähdään mukana heti ensimmäisessä turnauksessa.

British Open tekee paluun kalenteriin 17 vuoden tauon jälkeen, sillä edellisen kerran turnauksen voitosta on taisteltu vuonna 2004. Hallitseva mestari on John Higgins, joka nähdään myös puolustamassa mestaruutta.

Mainos:

Myös Hendry pelasi turnauksessa 17 vuotta sitten, mutta tuolloin matka päättyi puolivälierissä juuri Higginsiä vastaan. Nyt odotukset eivät ole aivan yhtä kovat, mutta se on varmaa, että legenda jokainen ottelu kerää valtavan huomion.

Chris Wakelin on suosikki ottelussa, mutta paras viidestä -systeemillä pelattava taisto tarjoaa ehdottomasti yllätykseen mahdollisuuden. Ottelu on ohjelmassa tiistaina klo 22:30.

Kaikki turnauksen TV-ottelut näkyvät ilmaiseksi Unibet-TV:n live stream -palvelun kautta. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. 

Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!
Turnaukset:
Edellinen artikkeliBritish Open 2021 – näin katsot turnauksen suorana lähetyksenä
Seuraava artikkeliArpa oli armoton – elatusmaksuista riidelleet Mark Allen ja Reanne Evans kohtaavat