David Morris ei pystynyt yllättämään Maguirea

UK Championship -turnauksen tämän illan suurin kohokohta oli tietenkin Ronnie O’Sullivanin maksimibreikki, mutta samaan aikaan pelattiin myös David Morrisin ja Stephen Maguiren välinen ottelu. Morrisista ei ollut yllättämään selkeää ennakkosuosikkia. 

Ottelun ensimmäiset freimit olivat yhtä lukuunottamatta Stephen Maguiren näytöstä eikä David Morris päässyt missään vaiheessa hyvään pussitusvireeseen. Näissä neljässä erässä nähtiin yksi yli sadan breikki, kun Maguire takoi neljänteen freimiin hienon 108:n pisteen sarjan.

Tauko teki selvästi hyvää Morrisille ja hän vastasi hienosti omalla 90:n pisteen breikillä ja pysyi vielä ottelussa mukana. Otteluun selkeänä altavastaajana lähtenyt irlantilainen onnistui voittamaan myös seuraavan erän ja oli yhden freimin päässä tasatilanteesta. Tämän lähemmäksi ei kuitenkaan Morris enää päässyt vaan Maguire hoiteli seuraavat kolme freimiä helposti kotiin ja eteni näin ollen kahdeksan parhaan joukkoon, jossa hän kohtaa Marco Fun, joka voitti tänään omassa ottelussaan Shaun Murphyn.

Mainos:

Otteluiden tulokset ja turnauksen otteluohjelma

Kuva: Monique Limbos


Edellinen artikkeliEnnakko: UK Championshipin puolivälierät
Seuraava artikkeliVideo: O’Sullivanin haastattelu maksimibreikin jälkeen