Deccan Herald: Advani pitää taukoa Main Tourilta

Pankaj Advani
Pankaj Advani

Intian Pankaj Advani on Deccan Heraldin mukaan päättänyt pitää taukoa ammattilaiskisoista. Sivuston mukaan Advani ei ole vielä päättänyt, palaako hän Main Tourille.

Sivuston mukaan Advani harmittelee, kuinka snookerammattilaisuus on pakottanut pitämään taukoa muista biljardimuodoista. Intialainen on menestynyt etenkin englantilaisessa biljardissa: hän on voittanut lajissa muun muassa kahdeksan maailmanmestaruutta, viisi Aasian-mestaruutta ja kahdesti kultaa Aasian kisoissa. Lisäksi hän on voittanut esimerkiksi amatöörien snookerin maailmanmestaruuden. Snookerin pariin hän palasi kaudella 2012-2013 ja tällä hetkellä hän on rankingissa 60 parhaan joukossa.

Advani voitti kesäkuussa kuuden punaisen maailmanmestaruuden amatööreille tarkoitetussa turnauksessa. Hänen pelitapaansa snookerissa on kuvattu erilaiseksi. Jotkut kuvaavat sitä kiehtovaksi, – Advani on ottanut vaikutteita englantilaisesta biljardista ja hän suorittaa erilaisia lyöntejä kuin monet – jotkut taas tylsäksi ja takkuisaksi turvapelaamiseksi. Joka tapauksessa menestystä Advani on jo saavuttanut kohtalaisesti – hän on kahdesti sijoittunut kahdeksan joukkoon rankingturnauksessa.

Mainos: