Video: Ding Junhui oli lähellä uskomatonta maksimibreikkiä – O’Sullivan eli täysin rinnoin mukana

Ding Junhui lyömässä palloa
Kuva: Monique Limbos

Kiinalainen Ding Junhui oli lähellä tehdä aivan uskomattoman maksimibreikin The Mastersissa, mutta haaveet kaatuivat viimeiseen vihreään.

Ding Junhuin turnaus päättyi välieriin, kun kiinalaispelaaja hävisi Ronnie O’Sullivanille numeroin 3-6. Mies meinasi kuitenkin tehdä sellaisen suorituksen, jota oltaisiin kelailtu vielä kauan turnauksenkin jälkeenkin.

Nimittäin Ding Junhuin toimesta nähtiin lähes maksimibreikki seitsemännessä erässä, kun kiinalainen upotti palloja toisensa perään. Breikki näytti kuitenkin päättyvän 113 pisteen kohdalle, kun Dingin päälleveto mustalle epäonnistui. Mies onnistui paikkaamaan tilanteen upottamalla suorastaan huikealla tavalla pallon pussiin.

Mainos:

Myös seuraava pallo oli jo koitui kohtaloksi, kun kiinalaisen pussitusyritys epäonnistui ja keltainen meni selvästi ohi kulmapussista. Onnekkaat pomput takasivat kuitenkin sen, että pallo meni keskipussiin.

Vihreässä tuurikaan ei ollut enää kohdallaan, vaan Dingin breikki päättyi 122 pisteeseen. Upeat suoritukset saivat myös Ronnie O’Sullivanin haltioihin, sillä legenda eli huikealla tavalla mukana kiinalaisen breikissä.

Masters -turnausta voit seurata tutusti Eurosportin kanavilla, sekä myös ilmaiseksi Unibet-TV:n välityksellä. Lauantai-illalle on tarjolla vielä Judd Trumpin ja Neil Robertsonin välinen välieräottelu. Suoran lähetyksen saat käyntiin TÄSTÄ!

Ding Junhui lähellä huikeaa maksimia

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

Kuva: Monique Limbos

Coolbet tarjoaa turnauksen ajan uusille ja vanhoille asiakkailleen loistavan ilmaisvetotarjouksen, jonka pääset nappaamaan talteen TÄSTÄ LINKISTÄ!


Pelaajat: ,