Uskomaton suoritus! Ding Junhui teki historiallisen maksimibreikin Ronnie O’Sullivania vastaan Mastersissa

Ding Junhui

Kiinalainen Ding Junhui joutui pettymään maanantaina pelatussa ottelussa Ronnie O’Sullivania vastaan, vaikka otteluun mahtui yksi satumainen suoritus.

O’Sullivan ratkaisi taiston käytännössä heti alkuunsa, kun legenda onnistui voittamaan neljä erää putkeen. Vaikka Ding Junhuin kiri oli mahtava, niin takamatka oli liian suuri.

7. erä herätteli isosti kiinalaisen voitosta toiveita, sillä Ding Junhui nakutteli satumaisen maksimibreikin. Kyseessä oli historiallinen suoritus, sillä miehestä tuli Mastersin historiassa ensimmäinen pelaaja, joka on tehnyt turnauksessa maksimibreikkiä. Ensimmäinen tuli vuoden 2007 Mastersissa.

Mainos:

Samalla Ding Junhuilla on mahdollisuudet valtavaan bonukseen, sillä tällä kaudella pelaaja palkitaan 147 000 punnalla, mikäli onnistuu tekemään kaksi maksimibreikkiä Triple Crown -turnauksissa. Tämä tarkoittaa sitä, että kiinalainen lunastaa palkinnon, jos häneltä nähdään MM-kisoissa maksimibreikki. Kyseessä oli Ding Junhuille uran seitsemäs maksimi.

O’Sullivan ei pelissä maksimista hämmentynyt, vaan latasi tähän perään 127 ja 93 pisteen breikit voittaen taiston numeroin 6-3.

Ding Junhui maksimibreikki Ronnie O’Sullivania vastaan


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan kesti Ding Junhuin uskomattoman kirin – painoi taiston pakettiin tylyllä tavalla
Seuraava artikkeliAli Carter käänsi ottelun kahdella isolla breikillä – Mark Williams ulos Mastersista