Ding Junhui purki haastavan snookerin jäätävällä lyönnillä – katso suoritus

Ding Junhui

Kiinalainen Ding Junhui joutui pettymään snookerin MM-kisoissa, kun Jack Lisowski eteni jatkoon katkaisufreimin päätteeksi 10-9.

Yksi sijoitettu pelaaja lähti jälleen lauluun, kun Ding Junhuin taistelu ei kestänyt karsinnoista pääsarjaan, vaan nukkuva jättiläinen Jack Lisowski onnistui selvittämään tiensä toiselle kierrokselle.

Jo ennakolta oli tiedossa, että ottelusta tulee todella tiukka, sillä Lisowski on parhaimmillaan jäätävän kova pelaaja. Kuitenkin miehen viime kuukaudet ovat olleet vaikeita, joten vire oli täysin kysymysmerkki. Nyt tarvittava peli kuitenkin löytyi ja Lisowski jatkaa marssiaan toiselle kierrokselle, jossa vastaan asettuu Stuart Bingham.

Mainos:

Keskiviikkona pelatussa Ding Junhuin ja Jack Lisowskin välisessä ottelussa nähtiin yksi todella poikkeuksellisen komea lyönti, sillä kiinalaispelaaja jäi ikävään snookeriin. Tilanne oli vielä erittäin kutkuttava, joten virhe olisi käynyt todella kalliiksi. Jollakin ilveellä Ding Junhuin aivot löysivät reitin punaiseen palloon niin, ettei vastustajalle jäänyt paikkaa.

Tätä kelpaa ihailla!

Ding Junhui selvitti snookerin mielettömällä lyönnillä

https://twitter.com/dplussportfi/status/1783109119710253266

Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan aloittaa urakkansa MM-kisoissa – tässä päivän ohjelma
Seuraava artikkeliSnookerin MM-kisoissa tehtiin historiaa – sijoitettuja pelaajia ulkona ennätyksellisen paljon