Discovery+ näyttää suorana kaikki snookerin MM-turnauksen pelit

snookerin discovery+ European Masters Ronnie O'Sullivan World Snooker Tour

Kuka kruunataan snookerin maailmanmestariksi tänä vuonna? Murtuuko lajikuninkaan Ronnie O’Sullivanin valta? Discovery+-palvelu näyttää snookerin maailmanmestaruusturnauksen kaikki pelit suorina lähetyksinä. 

Sheffieldin legendaarinen Crucible-teatteri isännöi jo 45 kertaa perättäin snookerin MM-kilpailuita. Luvassa on yli kaksiviikkoinen jännitysnäytelmä, jonka huipennus nähdään 2.- 3.5. pelattavassa finaalissa. Turnauksen jokainen peli on katsottavissa discovery+ ja Eurosport Player -suoratoistopalveluissa. Eurosportin kanavat sekä vapaasti katsottava Kutonen televisioivat turnauksen myös kattavasti.

Kuusinkertainen maailmanmestari ja turnauksen ykkössijoitettu Ronnie O’Sullivan on arvaamaton. Historian menestynein pelaaja on parhaimmillaan voittamaton ja heikoimmillaankin kohtuullinen. Maailmanlistan kärjessä oleva Judd Trump on valmis haastamaan lajin kruunaamattoman kuninkaan ja suorittamaan vallan vaihdon. 

Kutosella ja discovery+:lla MM-otteluita selostavan Aki Kauppisen papereissa O’Sullivan on kärkikolmikossa, mutta selväksi voittajasuosikiksi ei hän brittiä laske. ”O’Sullivan vähättelee usein omia tavoitteitaan ja kuntoaan, mutta jos asiat turnauksen alkuvaiheessa loksahtavat kohdilleen, niin kyllä hänkin alkaa taistella enemmän. Näkisin, että noin viidellä pelaajalla on hyvät mahdollisuudet maailmanmestaruuteen tänä vuonna”, Kauppinen arvioi tiedotteessa.

Aki Kauppinen on vihkinyt viime vuosina snookerille ison joukon uusia lajiystäviä. Moni ei niin perinteinen urheilun katsoja on huomannut istuvansa tunteja kestävien otteluiden ääressä illasta toiseen. Kauppisella on vahva arvio siitä, miksi kiinnostus snookerin tv-lähetyksiä kohtaan on kasvanut merkittävästi. ”Varmasti jonkinlainen lajin levollisuus vetoaa moniin ja etenkin niihin katsojiin, jotka eivät tavallisesti urheilua seuraa. Pelaajat käyttäytyvät herrasmiesmäisesti, etiketin mukaan ja muutenkin otteluissa on rauhallinen meininki. Snookerin koukuttavuus ja vaativuus tulee nopeasti selväksi myös lajia tuntemattomallekin”, Kauppinen vakuuttaa.

17.4.-3.5. pelattavan snookerin MM-turnauksen kaikki ottelut näkyvät discovery+-palvelussa ja Eurosport Playerissa. Eurosportin kanavat sekä vapaasti katsottava Kutonen televisioivat turnauksen myös kattavasti.

Snookerin MM-turnaus Kutosella
17.-18.4. klo 21.00 Suora lähetys 1. kierroksen ottelusta.
1.5. klo 21.00 Suora lähetys välierästä.
2.5. klo 15.00 Suora lähetys finaalin 1. sessiosta. 
2.5. klo 21.00 Suora lähetys finaalin 2. sessiosta. 
3.5. klo 15.00 Suora lähetys finaalin 3. sessiosta.
3.5. klo 21.00 Suora lähetys finaalin 4. sessiosta.

Selostajina turnauksessa Aki Kauppinen ja Ville Pasanen.


Turnaukset:
Edellinen artikkeliMark Davis hirmunousulla Crucibleen, Tian yllätti Dottin
Seuraava artikkeliSnookerin MM-kisat 2021 – näin katsot ottelut suorana lähetyksenä