Mark Selby-Neil Robertson & Judd Trump-John Higgins – tarjolla kovan luokan välierät

MM Scottish Open välierät Neil Robertson Ronnie Mark Selby China Open | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

English Openissa pelataan välierät, jossa nähdään mukana neljä kovan luokan pelaajaa. Tässä snooker live stream otteluihin!

Mark Selby-Neil Robertson & Judd Trump-John Higgins – ilmainen snooker live stream

English Open on edennyt kohti huipennusta, sillä jäljellä on enää välierät sekä finaali. Neljän parhaan joukkoon ei ole tällä kertaa yllätysnimiä, vaan mukana on neljä aivan timanttisen kovaa pelaajaa.

Näin ollen käsillä on hieno viikonloppu, kun päästään nauttimaan aivan maailman terävimmän kärjen keskinäisistä kohtaamisista.

Pelit käynnistyvät lauantaina klo 15:00, kun Mark Selby ja Neil Robertson iskevät yhteen. European Mastersin voittoa juhlinut Selby on jälleen lähellä pokaalia, mutta nyt haaste on todella kova. Australialainen Robertson on tottunut niin ikään voittamaan, joten kumpikaan ei tule luopumaan helpolla finaalipaikasta.

Toinen välierä käynnistyy klo 21:00. Tuossa ottelussa kohtaavat Judd Trump sekä John Higgins, joten ilta saa todellakin arvoisensa päätöksen.

Kamppailut näkyvät ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!


Pelaajat: ,,,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan yllätystappioon – pelit English Openissa päätökseen
Seuraava artikkeliNeil Robertson ja Judd Trump kohtaavat English Openin finaalissa