Ennakko: International Championshipin kolmoskierros

Michael White

Michael White – Ian Burns
Michael White ei ole toistaiseksi pelannut aivan parastaan, mutta hyvillä otteillaan hän on silti ansainnut paikan 16 parhaan joukossa Kiinassa. Ian Burns otti avauskierroksella voiton Dominic Dalesta ja toisella kaatui Craig Steadman. Myös Burns on pelannut hyvin. Missään nimessä Burnsin voitto ei ole mahdoton lopputulos, vaikka tällä kaudella erinomaisesti pelannut White onkin suosikki. Mikäli molemmat pelaavat samalla tasolla kuin aiemmissa peleissään, White voittanee tiukan ottelun. Ei kuitenkaan kannata olla huomioimatta Burnsin pussitusvirettä: hän on kahdessa pelissään tehnyt yhdeksän 50 pisteen sarjaa tai suurempaa. Niistä suurin on 123 pisteen mittainen. Whiten vastaavat luvut ovat 7 ja 85.

Mark-Allen-Paul-Hunter-Classic-14 Stuart Bingham – Mark Allen
Stuart Bingham oli Ryan Dayta vastaan erinomaisessa vireessä. Hän teki pelissä kuusi 50 pisteen sarjaa ja ansaitsi ehdottomasti voittonsa. Nyt Bingham kohtaa Mark Allenin, jonka hän voitti Shanghai Mastersin finaalissa vähän päälle kuukausi sitten. Revanssia 10-3-tappiosta taatusti hamuava Allen ei kakkoskierroksella ollut yhtä vakuuttava kuin Bingham, mutta jos myös ensimmäisen kierroksen ottelu huomioidaan, on Allen ollut vakuuttavampi. Bingham ei nimittäin vielä avausottelussa ollut kunnon vireessä. On hankala sanoa, millaisessa vireessä Bingham on keskiviikkona. Samanlainen esitys kuin Daytä vastaan riittäisi todennäköisesti voittoon.

Marco Fu
Marco Fu

Marco Fu – Rod Lawler
Vaikka Rod Lawler onkin varsin mainiossa vireessä, on hankala kuvitella hänen voittavan Marco Futa. Fu ei ole edellisissä peleissään esittänyt parastaan, mutta on silti kyennyt voittamaan ottelut. Ratkaiseva tekijä on ollut tason nostaminen pelien viimeisiin freimeihin. Erinomaisten ensimmäisten turnausten jälkeen hieman heikommin pelannut Fu ei ole vielä samassa vireessä kuin alkukaudesta, mutta tulosta on silti parin heikon turnauksen jälkeen tullut. Lawler on pelannut erinomaisesti edellisissä otteluissaan, mutta on vaikea kuvitella hänen pärjäävän etenkään näin pitkässä ottelussa Fulle. Tiukaksi Lawler voi pelin tehdä, mutta Fu lienee ratkaisuhetkillä etevämpi.

Mainos:

Pari ottelua suuria kysymysmerkkejä
Keskiviikkona ohjelmassa on pari ottelua, joiden kulusta on vaikea sanoa yhtään mitään. Ainakin Joe Swailin ja Ricky Waldenin sekä Peter Ebdonin ja Jamie Burnettin väliset ottelut kuuluvat näihin peleihin. Swail on pelannut hyvin edetäkseen 16 parhaan joukkoon, mutta niin on Waldenkin. Oliko erinomainen ottelu Neil Robertsonia vastaan vain yksittäinen valopilkku vai pystyykö Swail jatkamaan samalla tasolla? Myös Walden, jonka perustaso on Swailia parempi, pelasi vahvan ottelun. Peter Ebdon kaatoi Joe Perryn hyvän esityksen jälkeen ja kohtaa Jamie Burnettin, joka tiputti Judd Trumpin. Burnett pelasi erinomaisen ottelun, mutta ei Trump parhaimmillaan ollut. Vähän sama kuin Swailiin pätee myös Burnettiin: mahtaako skotti päästä samalle tasolle? Ebdon on jälleen kerran pelannut hyvän turnauksen Kiinassa. Itse asiassa edellisissä International Championshipeissa hän on ollut puolivälierissä ja välierissä. Ebdon on siis IC:n historian molemmissa turnauksissa edennyt kahdeksan joukkoon.

International Championshipin otteluohjelma ja tulokset


Edellinen artikkeliLisää yllätyksiä Chengdussa, O’Sullivan iskussa
Seuraava artikkeliInternational Championshipin kolmoskierros pelattu: Ebdonin tappio ainoa yllätys