Ennakko: Nappaako Judd Trump toisen peräkkäisen turnausvoiton?

TAOM Helsinki International Snooker Cup Helsingin Judd Trump | FinnSnooker.com
Judd Trump | FinnSnooker.com

Champion of Champions -turnaus huipentuu sunnuntaina, kun Judd Trump ja Neil Robertson kohtaavat finaalissa klo 15:00 alkaen.

Miehet ovat kohdanneet historian aikana 30 kertaa ja Trumpilla on hienoinen niskalenkki, sillä hallitseva maailmanmestari on vienyt nimiinsä 16 ottelua. Edellinen mittelö meni kuitenkin Robertsonin nimiin, koska australialainen oli vahvempi viime keväänä pelatussa Players Championship -turnauksen välierässä.

Finaali pelataan paras 19:stä -systeemillä, joten voittajaksi selviää se pelaaja, joka ensimmäisenä onnistuu nappaamaan 10 freimivoittoa.

Mainos:

Kun kaivetaan hieman tämän kauden tilastoja, niin Robertson on pelannut yhden vastaavan pituisen ottelun ja siitä tuloksena oli tappio. Sen sijaan Trump on voittanut molemmat kauden paras 19:stä -systeemillä pelatuista otteluista.

Puolestaan koko uran tilastoja tutkittaessa Robertson on voittanut vastaavan pituisista kamppailuista reilut 64 prosenttia. Trumpin lukema on puolestaan reilut 69 prosenttia.

Miehet ovat kohdanneet uransa varrella kolmesti finaalissa. Kaksi näistä on mennyt Trumpin nimiin ja kertaalleen Robertson on ollut vahvempi. Tilastot ovatkin hieman Trumpin puolella, mutta Robertsonilla on varmasti omat mahdollisuutensa voittoon.

Finaali näkyy ilmaiseksi suorana lähetyksenä klo 15:00 alkaen. Lähetyksen katsomiseen ohjeet löydät TÄSTÄ LINKISTÄ!

Kuva: Monique Limbos


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliChampion of Champions -finaali: Judd Trump ja Neil Robertson iskevät yhteen
Seuraava artikkeliNeil Robertson kaatoi mielettömässä finaalitrillerissä Judd Trumpin