Ennakko: Northern Ireland Open -finaali tarjoilee jäätävän viihdepaketin

pelaajat Snooker-kausi Tour Championship Snookerin Champion of Champions Shanghai Masters World Snooker Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivanin | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Northern Ireland Open -finaalissa kohtaavat Judd Trump ja Ronnie O’Sullivan, joten se on varmaa, että viihdettä ei tule sunnuntailta puuttumaan.

Kaksikko on kohdannut historian aikana yhteensä 25 kertaa. O’Sullivan on hienoisesti niskan päällä, sillä voitot ovat legendan hyväksi 13-12. Trumpista on kuitenkin muodostunut O’Sullivanille pienimuotoinen peikko, koska yksikään toinen pelaaja ei pysty haastamaan vastaavalla tavalla ottelusta toiseen.

Trump otti jo viime kauden aikana kovia voittoja O’Sullivanista, sillä The Mastersin finaali sekä Northern Ireland Openin finaali kääntyi miehelle. Yksi hämmentävä tilasto onkin miesten väliset finaalit, koska kohtaamisia on kertynyt historian aikana yhdeksän. Näistä peräti kuusi on mennyt Trumpille, kun taas O’Sullivan on voittanut ainoastaan kolmesti Trumpin finaalissa.

Mainos:

Kumpi juhlii Northern Ireland Open -finaalissa?

Kumpikin on pelannut melko vakuuttavasti Northern Ireland Openissa, mutta varsinkin O’Sullivanille on vielä sattunut muutamia sellaisia virheitä, joita Trump ei todellakaan jätä hyödyntämättä. Mikäli Joe Perry ja Shaun Murphy vielä missasivat joitain helppoja palloja, niin se on varmaa, että Trump ei finaalissa tule niitä ohi lyömään.

Trumpin iskuvoimasta kertoo se, että mies on tehnyt turnauksen aikana yhteensä seitsemän yli 100 pisteen breikkiä. O’Sullivanin vastaava saldo on kaksi.

Edessä onkin äärimmäisen mielenkiintoinen ja jännittävä kamppailu, joka tarjoilee viihdettä aina iltapäivästä iltaan asti. Ensimmäinen sessio pyörähtää vauhtiin klo 15:00 ja tuolloin ohjelmassa on kahdeksan freimiä. Puolestaan klo 21:00 alkavassa sessiossa pelataan maksimissaan yhdeksän freimiä. Voittaja selviääkin paras 17:stä -systeemillä, joten illalla tullaan pelaamaan ainakin yksi freimi.

Ottelu näkyy tietysti suorana lähetyksenä! Ilmaisen lähetyksen käynnistämiseen löydät ohjeet TÄSTÄ LINKISTÄ!

Kuva: Monique Limbos


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan ja Judd Trump kohtaavat sunnuntain unelmafinaalissa
Seuraava artikkeliJudd Trump vei ensimmäisen session nimiinsä – edessä huima jännitysnäytelmä