Onko Hawkinsista haastamaan The Rocket?

Ronnie O'Sullivan | FinnSnooker.com
Ronnie O'Sullivan | FinnSnooker.com

MM-kilpailuiden välierät starttaavat tänään, kun luvassa on kaksi tulikuumaa ottelua. Ensimmäisessä otteluparissa ei ennakkosuosikista ole epäilystä, sillä Ronnie ”The Rocket” O’Sullivan on äitynyt varsin kireään lentoon turnauksen edetessä. O’Sullivan saa ensimmäisessä välierässä vastaansa Barry Hawkinsin, joka on edennyt jopa hieman puskista välieriin asti.

Barry Hawkinsin turnaustaival on ollut toistaiseksi melko ”helppo” ja kaavio on ollut miehelle varsin suotuisa. Hawkins on kolmessa ottelussa pudottanut David Gilberin, Ricky Waldenin ja viimeksi Dominic Dalen. Ronnie O’Sullivan puolestaan on joutunut paljon kovempaan testiin, kun vastassa ovat olleet Robin Hull, Joe Perry sekä Shaun Murphy.

Hawkins nousi Ricky Waldenia vastaan upeasti 7-9 tappioasemasta voittoon viimeisessä sessiossa ja Dominic Dalesta voitto irtosi huikean taistelun jälkeen 13-12. Hawkins kuitenkin johti ottelua parhaimmillaan 11-6, joten pientä sulamista oli ilmassa kun Dale siirtyi jo ottelussa 12-11 johtoon. Kuitenkin Hawkins nousi vielä kuilun partaalta ja eteni välieriin numeroin 13-12.

O’Sullivan järjesti myösi huikean nousun ottelussa Joe Perrya vastaan ja Shaun Murphya vastaan mies oli täysin ylivertainen. 0-2 tappioasemasta 13-3 voitto on mieletön suoritus – varsinkin kun vastassa oli Shaun Murphy. Näyttäisi jälleen siltä, että O’Sullivanille ei löydy pysäyttäjää tässä turnauksessa. Ronnie on todella kovassa lennossa aina silloin kun tilanne sen vaatii. Venymiskyky on käsittämättömällä tasolla.

Ottelu on lähes toisinto viime kaudesta, jolloin pelaajat kohtasivat MM-kisojen finaalissa, jossa O’Sullivan oli parempi framein 18-12. Uskomme viime vuoden tuloksen toistuvan ja O’Sullivan leikittelee jatkoon vähintään kuuden framen erolla.


Edellinen artikkeliPuolivälierät käynnistyvät Cruciblessa
Seuraava artikkeliSelby vai Robertson finaaliin?