Ennakko: Kuudesti MM-kisojen finaalissa pelanneet Ronnie O’Sullivan ja Jimmy White kohtaavat torstaina

maksimibreikit Scottish Open UK Championship International Championship Mark Williams Welsh Open Northern Ireland Open European Masters Snooker Jimmy White English Open Neil Robertson Ronnie O'Sullivanin masters snooker live stream Ronnie O'Sullivan Champion of Champions
Kuva: Monique Limbos

Champion of Champions -turnaus tarjoilee torstaina todellisen legendojen kohtaamisen, kun Ronnie O’Sullivan ja Jimmy White kohtaavat klo 15:00.

Miesten historian ensimmäinen kohtaaminen on vuodelta 1993, joten se kertonee kaiken siitä, kuinka paljon kokemusta pöydällä tullaan näkemään. White aloitti ammattilaisuransa jo vuonna 1980, kun taas The Rocket marssi ammattilaisena starttasi vuonna 1992.

Whiten kulta-aika suuntautui 1980- ja 1990-luvuille, jolloin mies pääsi pelaamaan muun muassa MM-finaalissa kuudesti. Sen sijaan O’Sullivan on loistanut 1990-, 2000- ja 2010-luvuilla, joten nämä miehet ovat nähneet menestystä lähes 40 vuoden ajan.

Mainos:

57-vuotias White ei ole voittanut enää pitkään aikaan mitään suuria, vaan käyrä on ollut pitkälti laskeva. Tälläkin kaudella pelit turnauksissa ovat loppuneet lyhyeen, joten miehen mahdollisuudet O’Sullivan lyömiseen on pidetty lähes olemattomina.

O’Sullivan on pelannut tällä kaudella harvakseltaan ja viime turnauksissa meno on tyssännyt heti alkuun. The Rocket haluaa varmasti jo tästä turnauksesta huomattavasti parempaa tulosta, joten varmasti näytönhaluja riittää. O’Sullivan on myös tullut tunnetuksi siitä, että kunnioitusta kovimpia kilpatovereita kohtaan löytyy eikä mies sorru usein nähtävään ylimielisyyteen. Whiten kuvittelisi olevan sellainen vastustaja, että The Rocketin keskittyminen on varmasti tapissa.

Miesten välinen vääntö alkaa klo 15:00 ja se näkyy ilmaiseksi suorana lähetyksenä. Ohjeet ottelun katsomiseen löydät TÄSTÄ LINKISTÄ!

Kuva: Monique Limbos


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliLegendat iskevät yhteen – Ronnie O’Sullivan kohtaa Jimmy Whiten
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan teki uskomattoman nousun voittoon – Jimmy Whiten jymy-yllätys kuivui kokoon