Ennakkosuosikit vahvoja iltapeleissä

Maanantai-illan ottelut eivät tarjonneet yllätyksiä, kun Shaun Murphy, Ricky Walden ja Marco Fu selvittivät jokainen tiensä 16:sta parhaan joukkoon. Mukaan mahtui myös yksi maraton-ottelu. 

Edellisellä kierroksella Suomen Robin Hullin turnauksesta pudottanut Shaun Murphy jatkoi vahvaa kulkuaan, kun hän voitti Jack Lisowskin 6-4 luvuin. Aluksi näytti siltä, että Murphy hoitelee itsensä nopeasti jatkoon, mutta Lisowski onnistui kokoamaan itsensä tauolla ja tarjosi lopulta hyvän vastuksen yhdelle turnauksen ennakkosuosikeista.

Tämän kauden International Champonship -turnauksen voittaneella Ricky Waldenille ei ollut vaikeuksia omassa ottelussaan Ken Dohertya vastaan. Loppulukemat olivat lopulta 6-1 ja Walden nakutteli myös kaksi yli sadan breikkiä matkallaan kohti seuraavaa kierrosta.

Mainos:

Rankinglistan 10:llä sijalla majaileva Marco Fu puolestaan kukisti thaimaalaisen Dechawat Poomjaengin luvuin 6-3. Hong Kongista kotoisin olevan Fun pelaaminen ei häikässyt, mutta se riitti kuitenkin lopulta selkeään voittoon.

Iltasession neljäs peli oli illan selkeästi tasaisin ja pitkäkestoisin. Matthew Selt ja Rory McLeod tahkosivat omaa otteluaan melkein kuusi tuntia ja lopulta Selt voitti ottelun 6-4 lukemin.

KAIKKIEN OTTELUIDEN TULOKSET JA TURNAUKSEN OTTELUOHJELMA

Kuva: Monique Limbos 

 

 


Edellinen artikkeliEnnakko: UK:n tiistain ottelut
Seuraava artikkeliEnnakko: UK Championshipin keskiviikko – neljäs kierros alkaa