Finaali: Ronnie O’Sullivan – Neil Robertson – ottelu näkyy suorana lähetyksenä

Shanghai Mastersin Northern Ireland Open Champion of Champions Ding Junhui pääsarjaan Ronnie O'Sullivan Welsh Open snooker live stream Ronnie O'Sullivan | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos | Ronnie O'Sullivan | FinnSnooker.com

Players Championship huipentuu tänään, kun Ronnie O’Sullivan kohtaa finaalissa Neil Robertsonin. Tässä snooker live stream otteluun.

Ronnie O’Sullivan-Neil Robertson

O’Sullivan paineli vastustamattomasti finaaliin, kun mies kaatoi Mark Allenin numeroin 6-0. Tulos hieman mairittelee, sillä voiton taustalla oli enenmmänkin Allenin surkea peli, kun The Rocketin dominointi. Toki, O’Sullivan oli varmalla päällä, mutta mitään maagista ei voiton eteen tarvinnut tehdä.

Robertson nappasi välierissä kovan päänahan, kun australialainen kaatoi tämän kauden ykköspelaajan Judd Trumpin numeroin 6-4. Monelle olisi varmasti maistunut O’Sullivan-Trump-finaali, sillä kaksikon välinen on muodostunut viime vuosien aikana melkoinen taistelu. Robertson on kuitenkin aivan maailman eliittiä, joten luvassa on hieno sunnuntai.

Mainos:

Finaali käynnistyy ensimmäisen osion voimin klo 15:00. Lopulliset ratkaisut nähtänee kuitenkin vasta illalla, kun toinen osio pyörähtää käyntiin klo 21:00.

Players Championship -turnauksen kaikki ottelut näkyvät ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Maksuton snooker live stream aukeaa, kunhan rekisteröidyt Unibetille ja pidät huolen siitä, että pelitililtäsi löytyy vähintään 1 €.

TÄSSÄ LIVE STREAM!

Kuva: Monique Limbos


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan metsästää finaalipaikkaa – ottelu näkyy suorana lähetyksenä
Seuraava artikkeliO’Sullivan jätti Allenin nollille – kauden viidennen tittelin tiellä Robertson