Finaalin pelivihjeet: Satasia luvassa

Shaun Murphy | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Aika rientää rajusti eteenpäin, ja edessä on enää tämän kauden viimeinen ottelu: Shaun Murphy vs. Stuart Bingham. Murphyn finaalipaikkaa voidaan pitää jopa odotettuna, mutta Binghamin finaalipaikka on ehdottomasti yllätys.

Finaali pelataan 18 freimivoittoon eli todella pitkän kaavan mukaan. Shaun Murphy lähtee otteluun suosikkina, mutta kertoimet Murphylle on painettu sen verran alas, että pelaamme tässä erikoiskohteita. Murphyn pelaaminen tasoitusvedolla lienee turha riski, sillä Bingham on voittanut jo tähän mennessä mm. Ronnie O’Sullivanin sekä Judd Trumpin.

Finaaliin on tarjolla loistavat pelikohteet 100+ breikkien määriin liittyen, sillä tulivoimaa molemmilta pelaajilta löytyy. Murphyn yli 2,5 satasta antaa kertoimen 2,10 ja koko ottelussa yli 4,5 satasta antaa maistuvan 2,20 kertoimen.

Murphy on tehnyt tähän mennessä turnauksessa 11 satasta eli hieman yli kaksi 100+ breikkiä / ottelua kohden. Aikaisemmat matsit on toki pelattu pienempiin voittomääriin, joten odotettavissa on tilastojenkin valossa Murphylle vähintään 3 satkua. Bingham puolestaan on tehnyt turnauksessa satasia kuusi kappaletta, mutta semifinaalin lopussa tulleet kaksi satasta osoittivat myös Binghamin osaavan breakbuildingin taidon.

Viimeisen viiden vuoden ajan jokaisessa MM-finaalissa on nähty vähintään neljä satasta. Tänä vuonna Cruciblessa on koko turnauksen aikana tehty satasia 80, mikä on ennen finaalia enemmän kuin koskaan. Odotettavissa on siis myös uusi 100+ -ennätys MM-kisoihin, jos satasia tehdään neljä tai enemmän. Edellinen satasien ennätys on vuodelta 2009, 83 satasta.

03.05.2015 Klo 16:00 alkaen

Shaun Murphy – Stuart Bingham

Pelivalinta:

Murphy yli 2,5 satasta / @2,10 NordicBet

Ottelussa yli 3,5 satasta / 2,20 Betsson

Päivän pelikohteet löytyvät NordicBetiltä ja Betssonilta. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki naurettavan helposti NordicBetille painamalla TÄSTÄ. Uusille asiakkaille on tarjolla huikea 200% talletusbonus aina 200€ asti.

Betssonille tilin saat auki painamalla TÄSTÄ. Betsson tarjoaa uusille asiakkaille 100% talletusbonuksen aina 100€ asti. Esimerkiksi 20€ talletuksella pelitilillesi kilahtaa 40€ pelirahaa.

kierros2-300x250 300x250Betsson

 


Edellinen artikkeliEnnakko: senioreiden ja junioreiden SM-kisat
Seuraava artikkeliMurphy ja Bingham taistelevat maailmanmestaruudesta