FinnSnooker.com Robin Hullin loppukauden sponsoriksi!

Snookerin UK Championship Robin Hull | FinnSnooker.com

Suomen Robin Hull aloittaa oman urakkansa MM-karsinnoissa lauantaina klo 12.00. Hull matkaa Lontooseen perjantaina, josta siirtyminen pelipaikoille on edessä ottelua edeltävänä päivänä. Ensi kauden Main Tour -paikka irtoaa varmasti, jos Hull pelaa itsensä MM-kisoihin. Myös kaksi voittoa saattaa riittää ”kortin” uusimiseen.

Hullin uraa ja myös mennyttä kautta on varjostanut sponsoreiden puute, johon kuitenkin on tämän kauden lopussa tullut lievää helpostusta eri suunnilta. Ensin helmikuussa avattu Pallomeri.net -sivusto tuki Hullia noin 1500€ sponsorirahalla, ja myös tällä kertaa useasti aiemminkin Hullia sponsoroinut Aura Biljardi helpottaa Roopen turnauksen matkakuluja MM-karsinnan ajalta.

Lisäksi FinnSnooker.com -sivusto on mukana tukemassa Hullin pelireissuja sekä olemme luvanneet kustantaa Hullin mahdollisen Q Schoolin osallistumisen, jos Main Tour -korttia ei MM-karsinnasta tule. Myös pieni porkkana on luvassa MM-kisapaikasta, johon tietenkin me kaikki uskomme täysillä!

Mainos:

Mikäli sinä haluat olla mukana Robin Hullin matkassa nyt tai tulevaisuudessa, niin ota yhteyttä rohkeasti osoitteeseen [email protected]

 


Edellinen artikkeliMM-karsintojen ensimmäisen päivän ottelut puolivälissä
Seuraava artikkeliGould heti pihalle, Evans hyvin mukana taistelussa