Yllättäjän uran ensimmäinen turnausvoitto jäi haaveeksi – Gary Wilson vei Welsh Openin mestaruuden

Gary Wilson

Gary Wilson oli liian kova pala Welsh Openin finaalissa Martin O’Donnellille, joka pelasi uransa ensimmäistä kertaa ranking-turnauksen finaalissa.

O’Donnell oli tehnyt hurjan paukun Welsh Openissa etenemällä aina finaaliin asti. Lopulta yllätys ei kantanut aivan maaliin, sillä finaalissa paukut loppuivat kesken. Selvästi korkeammalla maailmanlistalla oleva Wilson otti omansa rutiininomaisesti ja vei hallitusti Welsh Openin mestaruuden itselleen. Loppunumerot kirjattiin englantilaisen hyväksi 9-4.

Finaalista ei todellakaan muodostunut mikään kovinkaan laadukas näytelmä, mutta se tuskin Wilsonia kiinnostaa, kun mestaruus napsahti tilille. Kyseessä oli Wilsonin uran kolmas ranking-turnauksen voitto ja toinen jo tälle kaudelle, koska mies juhli voittoa myös Scottish Openissa.

Mainos:

Snooker-kausi jatkuu heti maanantaina, kun Players Championship -turnaus pyörähtää vauhtiin. Mukana nähdään vuoden rahalistan 16 parasta pelaajaa. Welsh Openin voittanut Wilson kohtaa avauskierroksella iranilaisen Hossein Vafaein.

Gary Wilson voitti Welsh Openin mestaruuden

https://www.youtube.com/watch?v=_nsVBaQlods

Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliGary Wilson latoi maksimibreikin John Higginsia vastaan – eteni Welsh Openin finaaliin
Seuraava artikkeliPlayers Championship -turnauksen kaavio julki – Ronnie O’Sullivan tekee paluun kehiin