German Masters 2021 – turnaus tarjolla jälleen ilmaiseksi suorina lähetyksinä

TAOM Helsinki International Snooker Cup snookerin MM-kisojen German Mastersin Macau Masters World Grand Prix Masters British Open Tour Championship Judd Trumpin German Masters Neil Robertson dplayssa Northern Ireland Open English Open snooker Eurosportin Gibraltar Open UK Championshipin International Championship snooker live stream tiistaina Judd Trump | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

German Masters 2021 täyttää tämän viikon snooker-tarjonnan, kun loppuviikon jokaiselle päivälle on tarjolla suoria lähetyksiä.

German Masters – tässä ilmainen live stream:

Normaalisti German Mastersin ottelut pelattaisiin Saksan maaperällä, mutta tällä kertaa turnaus pelataan koronaviruksen vuoksi Milton Keynesissa. Pelaajille on jälleen rakennettu toimiva kupla, jossa terveydelliset aspektit otetaan huomioon.

Ronnie O’Sullivan ei tällä kertaa ole mukana, mutta muuten taso on kova. Kehissä nähdään muun muassa Judd Trump, Jack Lisowski, Ding Junhui ja Stuart Bingham.

Mainos:

Muutaman päivän rutistus huipentuu sunnuntaina pelattavaan finaaliin.

Turnauksen pariin pääsee tuttuun tapaan Unibet-TV:n kautta, mistä saat päälle ilmaisen live stream -palvelun. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!


Turnaukset:
Edellinen artikkeliJohn Higgins sairastui koronavirukseen – German Masters jää väliin
Seuraava artikkeliSnookerin Tour Championship – esittelyssä turnaukseen osallistuvat