German Mastersin avauspäivän vetovihjeet: Yllätyksiä luvassa?

Tiuhaan tahtiin pelattava German Masters -turnaus käynnistyy huomenna, keskiviikkona. Samalla me palaamme jälleen urheiluvedonlyönnin äärelle ensimmäistä kertaa UK Mastersin jälkeen. Luvassa on heti avauspäivälle pari todella kovaa hakua.

Ensimmäisenä kilpailupäivänä pelataan kahdeksan ottelua, joista lähes jokaisessa on selvä voittajasuosikki. Suosikkien pelaaminen varsinkaan avauskierroksella ei välttämättä ole kovin kannattavaa, joten me lähdemme hakemaan isoja yllätyksiä.

Ensimmäinen kohteemme on Peter Ebdon vs. John Higgins -ottelusta, jossa Ebdonin tämän kauden pelivire on lievästi aliarvioitu. Higgins lähtee otteluun varmasti suosikkina, mutta ihan kertoimien kaltainen suosikki ei skotlantilainen ole, sillä Ebdon on mm. tämän kauden rahalistalla sijalla 20., joka on kahdeksan pykälää parempi sijoitus kuin Higginsillä. Urallaan maailmanmestaruudenkin voittanut Ebdon on todella kova pelimies, joten yksittäisessä ottelussa 2,60 kerroin on varsin pelattava.

Mainos:

Toinen kohteemme vasta kova haku onkin, sillä lähdemme pelaamaan Liam Highfieldin yllätysvoittoa ottelussa Xiao Guodongia vastaan. Highfield on viimeistään tämän kauden aikana pelannut itsensä kaikkien snookerfanien tietouteen ja pystyy parhaana päivänä yllättämään koviakin pelaajia, josta osoituksena on noin pari kuukautta sitten tullut voitto Marco Fusta numeroin 5-2.

On selvää, että Guodong lähtee otteluun selvänä suosikkina, mutta valtavan potentiaalin omaava Highfield tulee saamaan varmasti omat paikkansa. Toivotaan, että nuori englantilainen saa otteluun hyvän lähdön, jonka jälkeen voitto ottelusta on enemmän kuin mahdollinen. Panostustaso on avauspäivälle yllätysten takia maltillinen.

04.02.2015 Klo 16:00

Peter Ebdon – John Higgins

Pelivalinta: Ebdon @2,60 / NordicBet

04.02.2015 Klo 21:00

Xiao Guodong – Liam Highfield

Pelivalinta: Higfield @2,95 / NordicBet

Päivän pelikohteet löytyvät NordicBetiltä, josta on tarjolla snookervedonlyöntiä koko kauden ajan. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki naurettavan helposti painamalla TÄSTÄ. Uusille asiakkaille on tarjolla huikea 200% talletusbonus aina 200€ asti! Lisätietoja tarjouksesta löydät painamalla TÄSTÄ.

nordicbet-snooker-728x90

Kuva: Monique Limbos


Edellinen artikkeliDarren Appletonille kiinalaisen kasipallon mestaruus, Selby MM-kakkonen
Seuraava artikkeliGerman Mastersin otteluohjelma ja tulokset