Neljä parasta selvillä! Tässä German Mastersin välieräparit

German Mastersin Macau Masters World Grand Prix Masters British Open Tour Championship Judd Trumpin German Masters Neil Robertson dplayssa Northern Ireland Open English Open snooker Eurosportin Gibraltar Open UK Championshipin International Championship snooker live stream tiistaina Judd Trump | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

German Mastersin välierät on ohjelmassa lauantaina, mutta pelaajat näihin peleihin on jo selvillä. Näin turnaus jatkuu!

Perjantaina pelattiin puolivälierät, joissa ratkaistiin neljän joukkoon selviävät pelaajat. Ensimmäisenä välieriin marssivat Judd Trump ja Si Jiahui. Trump kaatoi John Higginsin selvin numeroin 5-2. Myös kiinalaispelaaja oli vakuuttava omassa välierässään, sillä Ryan Day kaatui 5-1.

Illalla nähtiinkin sitten iso yllätys, kun Ali Carter joutui taipumaan Sam Craigien edessä. Turnauksen yllättäjä oli todella vakuuttava puolivälierässä, sillä Carter kaatui 5-1. Myös illan toinen puolivälierä oli todella selvä, sillä Kyren Wilson ei jättänyt mitään mahdollisuuksia Fan Zhengyille, vaan loppunumerot kirjattiin puhtaasti 5-0.

Mainos:

Tämä tarkoittaa sitä, että välierissä kohtaavat Judd Trump ja Sam Craigie sekä Kyren Wilson ja Si Jiahui. Ottelut pelataan paras 11:stä ja voittajat etenevät sunnuntain finaaliin, joka pelataan puolestaan paras 19:stä.


Turnaukset: