German Mastersin vetovihjeet: Päivälle tarjolla maistuva tupla!

German Masters | FinnSnooker.com
German Masters

German Mastersissa pelataan päiväsession aikana viimeiset toisen kierroksen ottelut, jonka perään heti illalla siirrytään puolivälieriin. Odotettavissa on tasaisia otteluita, sillä turnauksen edetessä myös tasoerot vääjäämättä kaventuvat. NordicBet on avannut pyynnöstämme lisää kohteita snookervedonlyöjille, joten viimeistään nyt kelpaa lyödä vetoa!

Toisen kierroksen ottelut ovat ennakkoon ajateltuna todella mielenkiintoisia. Ronnie O’Sullivan kohtaa Joe Perryn, Alfie Burden yrittää yllättää Ryan Dayn, Liang Wenbo haastaa Stuart Binghamin ja Mark Allen sekä Shaun Murphy saattavat taistella ennakkoon ajateltuna päivän tasaisimmassa ottelussa pitkän kaavan mukaan.

Viiteen voittoon pelattavassa ottelussa ei ole mitään järkeä pelata O’Sullivanin suoraa voittoa tai edes tasoitusvedollista voittoa, koska kerroin on painunut liian alas. Perry ei ole mikään heittopussi, joten ottelusta voi muodostua yllättävänkin tasainen. Myös Liang Wenbon ja Stuart Binghamin ottelu on hyvin arvaamaton, vaikka Bingham lähteekin varmasti peliin suosikkina. Jätetään kuitenkin sekin kohde pois pelilapulta.

Päiväsession kahdesta muusta ottelusta saamme raavittua oivallisen tuplan päivälle. Alfie Burdenin voitolle saa kerrointa peräti 2,70, mikä on melkoisen paljon. Burden on voittanut Dayn jokaisessa kolmessa aikaisemmassa kohtaamisessa, joten voitto ei missään nimessä olisi tänäänkään yllätys. Kaiken lisäksi Burden on pelannut viime aikoina hyvin.

Tuplamme täydentyy Mark Allenin ja Shaun Murphyn väliselllä ottelulla, josta voidaan odottaa tasaista taistelua puolivälieräpaikasta. Ilman pidempiä perusteluja, lyödään lapulle yli 7,5 freimiä mukavalla 1,80 kertoimella.

06.02.2015 Klo 15:00

Alfie Burden – Ryan Day

Pelivalinta: Day @2,70 / NordicBet

06.02.2015 Klo 15:00

Mark Allen – Shaun Murphy

Pelivalinta: Yli 9,5 freimiä @1,80 / NordicBet

Päivän pelikohteet löytyvät NordicBetiltä, josta on tarjolla snookervedonlyöntiä koko kauden ajan. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki naurettavan helposti painamalla TÄSTÄ. Uusille asiakkaille on tarjolla huikea 200% talletusbonus aina 200€ asti! Lisätietoja tarjouksesta löydät painamalla TÄSTÄ.

nordicbet-snooker-728x90

Kuva: Monique Limbos


Edellinen artikkeliDay tiputti Dingin, O’Sullivan vahvassa vireessä
Seuraava artikkeliTrump teki maksimin