Gibraltar Open pelataan normaalisti – näin katsot ottelut suorana lähetyksinä

Masters British Open Tour Championship Judd Trumpin German Masters Neil Robertson dplayssa Northern Ireland Open English Open snooker Eurosportin Gibraltar Open UK Championshipin International Championship snooker live stream tiistaina Judd Trump | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Gibraltar Open pelataan normaalin aikataulun mukaan, sillä turnauksen läpivieminen on mahdollista koronaviruksesta huolimatta. Tässä live stream!

Gibraltar Open 2020 – ilmainen snooker live stream

Snooker-kausi jatkuu perjantaina käynnistyvällä Gibraltar Openilla, jossa nähdään mukana useampi maailman huippupelaaaja. Nähtäväksi jää, että onko kyseessä jopa kauden viimeinen turnaus, joten kannattaa vielä nauttia peleistä, kun se on mahdollista.

Turnauksen suurin suosikki on ehdottomasti Judd Trump, jonka varmasti suurin haastaja on Mark Selby. Kaksikon takana paletti on aika auki, sillä voittoa havittelevat muun muassa Mark Williams, Stuart Bingham ja Kyren Wilson.

Ei olisi kovinkaan yllättävää, mikäli voittaja olisi joku näiden miesten takaakin, sillä Gibraltarilla on yllätyksille sijaa.

Gibraltar Openin otteluita pääset seuraamaan jälleen kerran ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Ilmainen snooker live stream aukeaa, kunhan sinulta löytyy aktiivinen pelitili, josta löytyy vähintään 1€ pelirahaa. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM
Turnaukset:
Edellinen artikkeliJudd Trump näytti jälleen maagisuutensa – täysin älytön pussitus finaalissa
Seuraava artikkeliJudd Trump nappasi historiallisen turnausvoiton – laittoi ennätykset uusiksi