Hossein Vafaei teki järjettömän aloituslyönnin – Ronnie O’Sullivan kiitti ja kuittasi helpon erävoiton

Hossein Vafaei

Ronnie O’Sullivan ja Hossein Vafaei keräsivät katseet jo ennen ottelua, sillä kaksikon välillä on ollut kismaa jo pitkän tovin.

Vafaei on kritisoinut O’Sullivania useampaan otteeseen, mutta kenties tylyimmät terveiset nähtiin aivan ottelun alla. O’Sullivanin ärsyttäminen ei ole kaikista paras ratkaisu varsinkaan, jos oma pää hajoaa heti ensimmäisen erän jälkeen.

The Rocket vei ensimmäisen erän nimiinsä, minkä jälkeen Vafaei saapui aloittamaan toista erää. Iranilainen teki poikkeuksellisen tyhmän ratkaisun, sillä mies pamautti valkoisen voimalla pakkaan ja hajotti punaiset täysin levälleen.

Mainos:

O’Sullivan kiitti tästä lahjasta ja paukutti 78 pisteen sarjan, jolla legenda nappasi helposti 2-0-johdon ottelussa.

Tiedä sitten, että oliko Vafaein tempun taustalla jotain kaunoja vielä vuoden 2021 German Mastersin otteluun, jossa O’Sullivan teki vastaavan aloituslyönnin miestä vastaan.

Se on varmaa, että iranilaispelaajan temppu tyrmättiin täysin muun muassa BBC:n studiossa.

– Se ei välttämättä ollut epäkunnioittavaa pelkästään Ronnie O’Sullivania kohtaan, vaan sitä voi pitää epäkunnioittavana koko lajia kohtaan ja niitä ihmisiä, jotka ovat saapuneet katsomaan ottelua, legendaarinen Steve Davis kommentoi.

Hossein Vafaei löi järjettömän aloituslyönnin

https://twitter.com/eurosport/status/1649415552782221316?s=20

Pelaajat:
Edellinen artikkeliHossein Vafaei kriittinen O’Sullivania kohtaan – kärpäsestä tehty härkänen
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan nöyryytti totaalisesti ennen ottelua päätä aukonutta Hossein Vafaeita – lukemat todella tylyt