Hossein Vafaei kritisoi Cruciblea – Shaun Murphy ärähti: ”Se on lähes pyhäinhäväistys”

Hossein Vafaei Shaun Murphy | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Iranilainen Hossein Vafaei antoi todella negatiivisia kommentteja MM-kisojen näyttämöstä, kun turnaus päättyi avauskierroksella Judd Trumpia vastaan.

MM-kisat pelataan legendaarisella Cruciblella, joka on isännöinyt turnausta jo vuodesta 1977 asti. Kyseessä on lajin mekka, joka on kuitenkin kapasiteetiltaan todella rajallinen, joten MM-kisoihin ei pääse yleisöä paikan päälle kuin 980 katsojaa.

Nyt pelipaikka sai isoa kritiikkiä Hossein Vafaein toimesta, sillä iranilaispelaaja latasi katkeraa tekstiä julkisuuteen. Mies kutsui muun muassa harjoitustiloja autotalliksi, minkä lisäksi myös muut tilat saivat runtua.

Mainos:

– Kun Cruciblessa kävelee, haju on todella paha. Olen rehellinen. Kaikki on karmeaa, Hossein Vafaei valitti BBC:n mukaan

Vafaein mielestä MM-kisat pitäisi pelata Kiinassa tai Saudi-Arabiassa, mutta ainakin vuoteen 2027 asti turnaus pelataan Cruciblessa, sillä paikalla on siihen asti sopimus tehtynä.

Shaun Murphy ei pitänyt kilpakumppanin kommenteista

Huippupelaajiin kuuluva Shaun Murphy oli jopa raivoissaan kuullessaan Vafaein kommentit legendaarisesta pelipaikasta.

– Tämä on pyhää maata. Se on lähes pyhäinhäväistys, että snookerin ammattilaispelaaja kritisoi kotiamme noin suoraan,  Murphy puhisi BBC:lle.

– Ajatteleeko hän, että hän auttaa snookeria kasvamaan, kun hän kritisoi noin suoraan yhtä isoimmista kumppaneistamme? Hän ei ole auttanut lajiamme lainkaan, Murphy latasi takaisin haastattelussa.

Englantilaispelaaja myöntää sen, että asioiden on muututtava, kun nykyinen sopimus Cruciblen kanssa umpeutuu. Mies ei kuitenkaan veisi turnausta pois Sheffieldistä, sillä hänen mukaan kaikki muut haluavat pelata siellä paitsi Vafaei ja Ronnie O’Sullivan.

– Ehkä Hossein ei tullut tänne 9-vuotiaana, kuten minä, ja juossut Steve Davisin perässä toivoen nimikirjoituksia. Tämä on pyhää maata snookerpelaajille, ja Hosseinin pitäisi muistaa se. Hän sanoi, ettei halua tulla tänne takaisin, joten älä tule. Hänen ei ole pakko, Murphy lopetti haastattelun. 


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliMark Selby tippui ulos MM-kisoista 1. kierroksella!
Seuraava artikkeliMark Selby pohtii vakavasti uransa jatkoa shokkitappion jälkeen – ”Se tekee minut sairaaksi”