International Championship alkaa sunnuntaina – Hull kohtaa kiinalaisen huippulupauksen

snookerin MM-karsinnat dplay snooker live stream Robin Hull | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Snookerkausi jatkuu viikon tauon jälkeen hurjalla vauhdilla läpi loppuvuoden: tämän viikon sunnuntaista jouluaattoon mahtuu vain neljä päivää, jolloin ei ammattilaiskiertueen otteluita pelata. Sunnuntaista eteenpäin taistellaan taas isoista rahoista Kiinassa, kun 150 000 puntaa voittajalle tarjoava International Championship -turnaus potkaistaan käyntiin Daqingissa. Suomen Robin Hull aloittaa turnauksensa sunnuntaina karsintakierroksen ottelulla Zhou Yuylongia vastaan.  Sivuiltamme löytyy myös otteluun kisa, josta voi voittaa 50€ lahjakortin Verkkokauppa.comiin!

Hullin kausi jatkui mollivoittoisesti English Openissa, kun Craig Steadman kairasi avauskierroksen ottelusta niukan 4-3 -voiton. Suomalaisen otteissa oli kuitenkin havaittavissa toiveita herättävää petraamista: Hull teki otteluun centuryn lisäksi kaksi yli viidenkymmenen pisteen lyöntivuoroa.

Sunnuntaina Kiinassa parempaa virettä todellakin kaivataan, sillä paikan päälle siirretyssä karsintaottelussa vastassa on todella lupaava tulevaisuuden snookeristi. Kiinan 19-vuotias Zhou Yuelong on nuoresta iästään huolimatta kerennyt nousta jo maailmanlistan sijalle 27, ja todellisen läpimurron nuorukainen teki tämän kauden European Mastersissa, jossa hän selvisi huikeasti aina välieriin saakka. Tämän lisäksi Zhou on pelannut tällä kaudella myös China Championshipin puolivälierissä, joten alkukausi on ollut kiinalaiselta loistava.

Mainos:

Zhou on nuoreksi pelaajaksi harvinaislaatuisen kokonainen paketti, jolta löytyy kypsyyttä hurjan pussituspelin lisäksi myös älykkääseen turvapeliin. Hullille asetelmat ovatkin ennakkoon hankalat: oma peli on viime aikoina ollut hukassa, kun taas vastustaja ratsastaa alkukauden onnistumisten tuottamalla itseluottamusaallolla.

Onneksi snooker ei koskaan ole aivan näin yksinkertaista, ja niin hyvä kuin huonokin vire voi kääntyä päälaelleen hetkessä. Hull on lisäksi perinteisesti vahvimmillaan pitkissä otteluissa, ja International Championship pelataan alusta alkaen paras 11:stä -formaatilla. Suomen aikaa Hullin ja Zhoun ottelu pelataan sunnuntai-aamuna kello 3:30. Turnausta voi seurata tutusti Eurosportin välityksellä, ja toki myös Unibet-TV:n välityksellä!

Kuva: Monique Limbos 


Edellinen artikkeliStuart Bingham puolen vuoden pelikieltoon vedonlyöntirikkomuksesta
Seuraava artikkeliKISA: Veikkaa isoin breikki! – Voittajalle 50€:n Verkkokauppa.com-lahjakortti