Hull komeaan voittoon Burdenista – Indian Open -paikka plakkarissa

Robin Hull | FinnSnooker.com

Suomen Robin Hull nappasi kauden toisen ammattilaisvoittonsa keskiviikkoiltana Prestonin Guild Hallissa, kun Indian Open -karsintaottelussa kaatui Englannin kokenut Alfie Burden lukemin 4-2. Hullin urakka Prestonissa jatkuu vielä viikonloppuna European Mastersin ja China Championshipin karsintojen parissa. 

Suomalainen hallitsi ottelun ensimmäistä erää ottelun suurimmallaan, 66-pisteisellä sarjalla, ja jätti Burdenin selkeästi taakseen myös ottelun toisessa erässä. Kolmanteen keväällä lähellä MM-paikkaa ollut Burden väläytti 80 pisteen sarjalla, ja neljännessä englantilainen kiri erävoittoon 40 pisteen takamatkalta.

Ottelun ratkaisevimmat hetket nähtiin viidennessä erässä, jota Burden johti pitkään, kunnes Hullin upeasta viimeisestä punaisesta alkanut puhdistus käänsi erän viimeisellä mustalla suomalaiselle. Viimeinen erä olikin sitten torstaina 44 vuotta täyttävän suomalaisen dominointia, ja näin karsintaviikko sai suomalaisittain hienon alun.

Mainos:

Suomalaistaituri oli toki tyytyväinen voittoonsa, mutta huomioi sekä karsintaurakan että huippuvireen löytämisen olevan vielä kesken oleva prosessi. ”Hyvä saada voitto alle, mutta ei tässä vielä pahemmin pidä innostua. Koitetaan hoitaa kaksi jäljellä olevaa peliä ja saada oma peli takaisin raiteille”, Hull totesi Finnsnookerille. ”Harjoittelukunto on huippuhyvä, mutta kisakunnossa on varmuuspuolella tietyissä tilanteissa haku vähän päällä.”

Hull kohtaa seuraavaksi European Masters -karsintaottelussaan perjantaina Englannin Anthony Hamiltonin, ja sunnuntaina vastassa on taistelussa paikasta China Championshipiin Thaimaan Akani Songsermsawad. Songsermsawad hävisi keskiviikkona Kiinan Mei Xiwenille suoraan 4-0.

Karsintaotteluita pääset seuraamaan loppuviikon ajan niin Eurosport Playerin välityksellä, kuin myös ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta.

Kuva: Monique Limbos