Hull tyrmättiin Shanghai Mastersin karsinnoissa – Wells jätti nollille

Hull | FinnSnooker.com
Robin-Hull | FinnSnooker.com | Kuva: Monique Limbos

Robin Hullin vaikea alkukausi sai jatkoa keskiviikko-iltana Shanghai Mastersin karsinnoissa. Hull hävisi Walesin Daniel Wellsille rumin lukemin 5-0, ja koki jo kuudennen peräkkäisen tappionsa ammattilaiskiertueella. 

Maailmanlistan sijalta 60 löytyvä Wells aloitti ottelun vakuuttavasti 116 pisteen sarjalla, ja teki toiseenkin erään yli viisikymppisen. Hull jäi selvästi kakkoseksi myös kolmannessa erässä, ja neljänteen Wells väläytti taas osaamistaan 89 pisteen breikillä. Tauon jälkeenkään ei suomalaisittain ilonaiheita ollut tarjolla, vaan 29-vuotias walesilainen katkaisi ottelun heti ensiyrityksellä 50 pisteen sarjan avittamana.

Hull ei jäänyt yhdessäkään erässä nollille, joten paikkoja suomalaiselle kyllä siunautui, mutta normaalisti vahvana breikintekijänä tunnettu 43-vuotias konkari ei onnistunut rakentamaan paikoistaan kunnon sarjoja. Tilastot viimeisimmistä ammattilaisotteluista ovat synkeää luettavaa: suomalainen on voittanut edellisessä kolmessa pelaamassaan ottelussa yhteensä vain yhden erän.

Mainos:

Kokenut suomalainen on toki tottunut snookerammattilaisen elämään kuuluviin ylä- ja alamäkiin, ja tietää että heikommatkin jaksot saavat aina päätöksensä, ennemmin tai myöhemmin. Etenkin nykypäivän rankingsysteemillä, joka palkitsee ruhtinaallisesti yhdestäkin huippuonnistuneesta viikosta, tilanteet voivat muuttua salamannopeasti. Seuraava mahdollisuus uuteen nousuun suomalaiselle tarjoutuu ensi viikon English Openissa, jonka avauskierroksella Hull kohtaa Craig Steadmanin. Shanghaissa karsintaottelut jatkuvat vielä torstain ja perjantain ajan. Otteluita voi seurata kätevästi Unibet-TV:n kautta.

Kuva: Monique Limbos