Hullille vapaataival Intiaan – Prestonissa karsitaan koko rahan edestä

Robin-Hull | FinnSnooker.com
Robin-Hull | FinnSnooker.com Kuva: Monique Limbos

Suomen Robin Hull sai vapaataipaleen Indian Openin pääsarjaan, kun Neil Robertson päätti jättää huomisen karsintaottelun väliin. Turhan takia ei Hull kuitenkaan Prestoniin matkannut, sillä myöhemmin tällä viikolla suomalaisella on vielä edessään European Mastersin ja World Openin karsintaottelut. 

Ammattilaiskiertue jatkuu reilun kuukauden tauon jälkeen, mutta Hullin osalta odotus venyy vielä muutamalla päivällä luovutusvoiton myötä. ”Tarkoitus olisi päästä pelaamalla jatkoon, mutta kaikki otetaan tietenkin vastaan”, suomalainen kertoi Finnsnookerille paikan syyskuun puolivälin paikkeilla pelattavaan pääsarjaan varmistuttua.

Hull pääsee tositoimiin torstaina, kun European Mastersin karsintaottelussa vastaan asettuu Kiinan nuori, Q Schoolista paikkansa suoraan takaisin ammattilaiskiertueelle hankkinut Zhan Yong. Ensi viikon maanantaina karsintarupeama huipentuu World Openin avauskierrokseen, jolla suomalaisen vastustajaksi on valikoitunut astetta kokeneempi kiinalainen Li Hang. 

Hull ehti jo kauden ensimmäisessä turnauksessa European Mastersissa napata pari voittoa, ja kesän aikana töitä syksyn kiireisempiä kuukausia varten on tehty kovasti. ”Odotan innolla pelejä, kaikki on mennyt oikeaan suuntaan, joten tietenkin kutkuttaa nähdä, miten peli kulkee”, Hull totesi. ”Töitä on tehty hirveästi, kysymys on vain kärsivällisenä pysymisestä.”

Kuva: Monique Limbos


Edellinen artikkeliQualifying Schoolin ammattilaispaikat jaettu – Niva jäi ilman
Seuraava artikkeliRobin Hullille tappio European Mastersin karsinnoissa