Indian Openin veikkauskilpailun tulokset

Michael White
Kuva: Monique Limbos

Järjestimme Indian Openiin veikkauskilpailun, jonka voittajalle tarjottiin pallosarja. Tässä kilpailun tulokset.

Nimimerkeillä Tommi ja Joonas kilpailuun osallistui kaksi veikkaajaa, jotka on taulukossa eroteltu veikkausajan mukaan. Lisäksi taulukossa on huomioitu yksi myöhästynyt veikkaaja, joka ei kuitenkaan olisi voinut voittaa palkintoa, mikäli olisi saanut eniten pisteitä. Voittoon ylsi Sebastian, joka kokosi 103 tarjolla olleesta pisteestä hienosti 81. Yhteensä osallistujia oli 79 kappaletta.

Kuva suurenee klikkaamalla.

Mainos:

IO-kisan tulokset Alla myös kilpailun tilastoja.

Nimen jälkeen tilastoissa näkyy, kuinka moni osallistuja on valinnut pelaajan, monenneksiko eniten pelaajaa on valittu ja monenneksiko eniten pelaajaa on omasta ryhmästään valittu.

Sen jälkeen taulukossa on pelaajan freimivoitot, niistä kilpailussa saadut pisteet, monenneksiko eniten pelaaja on saanut pisteitä ja sama tilasto ryhmäkohtaisesti.

Sen jälkeen taulukossa kuvataan, kuinka monta pistettä kyseinen pelaaja on yhteensä tuottanut kilpailuun osallistuneille (eli pelaajan tuottamat pisteet kerrottuna sillä, montako kertaa hänet on valittu). Myös tämän tilaston jälkeen näkee pelaajan sijan kaikkien ja oman ryhmän jäsenten kesken.

Lopuksi taulukossa kuvataan, kuinka moni osallistuja on valinnut pelaajan turnauksen voittajaksi ja monenneksiko suosituin valinta pelaaja oli.

Tämäkin kuva suurenee klikkaamalla.

IO-kisan tilastot Onnea voittajalle!

Olemme pian yhteydessä sähköpostitse.


Edellinen artikkeliTyrmäävä White Indian Openin voittoon
Seuraava artikkeliWorld Grand Prix’n otteluohjelma ja tulokset