Jack Lisowski ja Ronnie O’Sullivan taistelevat välieräpaikasta torstaina

Judd Trump Jack Lisowski lohkovoitto
Jack Lisowski | Kuva: Monique Limbos

Players Championship -turnaus tarjoilee yhden todellisen herkkupalan torstaille, kun Jack Lisowski ja Ronnie O’Sullivan iskevät yhteen.

Jack Lisowski – Ronnie O’Sullivan – ilmainen live stream

Kaksikko on kohdannut historian aikana ainoastaan kahdesti. Näin ollen miehet eivät ole keskenään kovinkaan tuttuja varsinkin, kun edellisestä kohtaamisesta on kulunut aikaa jo yli kaksi vuotta. Lisowski on tällä kaudella vastannut jo hieman niihin odotuksiin, joita miehen harteille on asetettu vuosien ajan.

Kaksi finaalipaikkaa ovat osoitus siitä, että taidot ovat olemassa. Lisowski on aina pelannut iloista ja hyökkäävää snookeria, mutta järki on ajoittain loistanut poissaolollaan.

Mainos:

Ronnie O’Sullivanin taidot ovat kaikkien tiedossa ja mies onkin ollut viime viikot tuloksellisesti loistavassa vireessä. Pelissä on kuitenkin jonkin verran parannettavaa ja se on pelottava asia vastustajien kannalta.

Lisowskin ja O’Sullivanin torstain kamppailu on ohjelmassa klo 21:00.

Ottelu näkyy ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliSatumaisen turnausvoiton napannut Jordan Brown pudotettiin tylysti maan pinnalle
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan ylivertainen – marssi vastustamattomasti välieriin