Jatkaako James Cahill unohtumatonta tarinaansa snookerin MM-kisoissa?

James Cahill
Kuva: Monique Limbos

Perjantain mielenkiinto snookerin MM-kisoissa kohdistuu Stephen Maguire-James Cahill -otteluun ja siihen, että jatkuuko amatöörin marssin turnauksessa.

Stephen Maguire – James Cahill – ilmainen live stream

Cahill järjesti yhden historian suurimmista paukuista, kun amatööripelaaja pudotti jatkosta itse legenda Ronnie O’Sullivanin. Cahill teki jo historiaa selviämällä pääsarjaan, joten maailmanlistan ykkösen pudottamista voidaan pitää sensaationa.

Vasta 23-vuotias englantilainen joutuu toisella kierroksella jälleen kovan haasteen eteen, kun vastassa on kaiken kokenut Stephen Maguire, joka oli lähellä hajota avauskierroksella käsiin. Järkyttävä sulaminen päättyi kuitenkin onnellisesti, kun Maguire onnistui kaatamaan Graeme Dottin numeroin 10-9.

Mainos:

Maguire ja Cahill ovat toisilleen tuttuja tältä kaudelta, sillä kaksikko kohtasi English Openissa. Tuolloin vielä tuntemattomuus ollut Cahill ei onnistunut tekemään yllätystä, vaan mies taipui numeroin 4-3.

Nyt tilanne on kuitenkin täysin eri, sillä Cahill on täysin eufoorisessa itseluottamuksen tilassa, joten nuorelta mieheltä voidaan nähdä toinenkin sensaatio. Maguire lähtee kamppailuun suosikkina, mutta se on varmaa, että Cahillilla ei ole ottelussa mitään hävittää. Amatööri osoitti myös hurjaa henkistä kanttia O’Sullivania vastaan, joten siitäkään ei tarvitse murehtia.

Harvoin snookerin MM-kisoissa päästään todistamaan tällaista tarinaa, joten nyt kannattaa istuutua sohvalle ja avata Unibet-TV:n ilmainen lähetys.

Kaikki snookerin MM-kisojen ottelut näet ilmaiseksi Unibetin snooker live stream -palvelun kautta.

ILMAINEN LIVE STREAM!

Neljännesvälierien otteluohjelma:

To 25.4. klo 15:00 Shaun Murphy – Neil Robertson

To 25.4. klo 21:00 Mark Selby – Gary Wilson

Pe 26.4. klo 12:00 Stephen Maguire – James Cahill

Pe 26.4. klo 16:30 Mark Williams – David Gilbert

La 27.4. klo 16:3o John Higgins – Stuart Bingham

La 27.4. klo 21:00 Judd Trump – Ding Junhui

Su 28.4. klo 12:00 Barry Hawkins – Kyren Wilson

Su 28.4. klo 12:00 Ali Carter – Zhou Yuelong

Kuva: Monique Limbos


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliSnooker MM 2019: Shaun Murphy – Neil Robertson
Seuraava artikkeliVideo: Murphy teki upean eleen kesken maksimiyrityksen – pyysi väliseinän nostamista!