Ronnie O’Sullivan tulessa tänään – saako Judd Trump kylmää kyytiä?

maksimibreikit Scottish Open UK Championship International Championship Mark Williams Welsh Open Northern Ireland Open European Masters Snooker Jimmy White English Open Neil Robertson Ronnie O'Sullivanin masters snooker live stream Ronnie O'Sullivan Champion of Champions
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan on ollut ylivoimainen jälleen viime aikoina, sillä legenda pyyhälsi Players Championshipin voittoon ja sama tahti on jatkunut tällä viikolla.

The Rocket oli murskaavan ylivoimainen Tour Championshipin ensimmäisessä ottelussa Stuart Binghamia vastaan, sillä loppunumerot kirjattiin 9-4. Nyt haaste on kuitenkin astetta pahempi, kun finaalipaikasta miehen kanssa taistelee Judd Trump.

Trump joutui avauskierroksella todella tiukille, sillä mies oli häviöllä ottelua jo 5-8. Trump vei kuitenkin neljä erää putkeen ja nappasi Mark Williamsista 9-8-voiton. Trump on ehkäpä pahin mahdollinen vastustaja O’Sullivanille, sillä joku niin Trump todellakin tietää, miten legenda kaatuu.

Mainos:

Ronnie O’Sullivan ei tule varmastikaan lähtemään otteluun takki auki, joten vihreällä veralla on erittäin latautunut mies. Suosikista ei ole kahta sanaa, sillä hurjassa vireessä oleva The Rocket on ainoa ennakkosuosikki finaaliin.

Välierä näkyy suorana lähetyksenä Unibet-TV:n kautta.

Kuva: Monique Limbos


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliJudd Trump ja Ronnie O’Sullivan kohtaavat huippukamppailussa – katso ottelu suorana
Seuraava artikkeliVideo: Judd Trump missasi ottelupallon – Ronnie O’Sullivan nousi uskomattomaan voittoon katkaisufreimissä