Legenda Jimmy White sai vapaataipaleen – vastustaja luovutti

Jimmy White | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Jimmy White piti olla kehissä maanantaina, kun snookerin MM-karsinnat pyörähtivät avauspäivän peleillä vauhtiin.

Whiten ei kuitenkaan koskaan tarvinnut tulla tositoimiin, koska vastustaja Martin Gould jättäytyi pois myös MM-karsinnoista. 42-vuotias Gould ei ole pelannut tämän vuoden aikana ainuttakaan turnausta, vaikka mahdollisuuksia olisi ollut. Kuitenkin MM-karsinnat olisivat olleet miehelle uran takia tärkeä tilaisuus, koska nyt luovuttaminen tarkoittaa sitä, että pelaaja tippuu pois ammattilaiskiertueelta. Se on kuitenkin kenties pienin murhe, joten toivottavasti Gould saa elämässään muut asiat järjestykseen.

Sen sijaan Whiten matka jatkuu MM-karsintojen toiselle kierrokselle, jossa vastaan asettuu kiinalainen Liu Hongyu. Ottelun ensimmäinen sessio pelataan keskiviikkona 10. huhtikuuta klo 16:30. Ratkaiseva sessio on puolestaan luvassa torstaina 11. huhtikuuta klo 16:30.

Mainos:

Jimmy White – Liu Hongyu -ottelun voittaja kohtaa puolestaan kolmannella kierroksella Jack Lisowskin, joten sitten haaste on kummalle tahansa todella valtava.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliMM-kisojen bonukset maksimibreikeistä julkistettiin – tarjolla myös spesiaali jättibonus
Seuraava artikkeliSnookerin MM-kisoista luvassa mieletön näytelmä – Mark Selby kauhistelee jo: ”Kammottavia vastustajia”