Ikäviä uutisia! Joe Perry joutui perumaan Suomeen tulonsa – korvaajaksi laadukas pelaaja

Joe Perry
Kuva: Monique Limbos

Joe Perry oli kiinnitetty perjantaina Helsingin Kulttuuritalon näytösottelujen yhdeksi pelaajaksi, mutta tulo Suomeen peruuntuu.

Perryn oli tarkoitus kohdata perjantaina Helsingin Kulttuuritalolla Judd Trump, mutta valitettavasti perhesyiden vuoksi saapuminen Suomeen estyi. Tilalle saatiin kuitenkin nopealla varoitusajalla todella laadukas korvaaja, kun walesilainen Jackson Page saapuu pelaamaan Trumpia vastaan.

Page nousi tällä kaudella kunnolla snookermaailman tietoisuuteen, kun mies eteni muun muassa World Openin välieriin, jossa hän hävisi juuri Trumpille. Vasta 22-vuotias Page on yksi snookerin kuumimmista lupauksista, joten miehen tulevaisuus on taatusti todella kirkas. Näin ollen on erittäin mielenkiintoista nähdä kenties yksi tulevien kausien isoista nimistä livenä Suomessa.

Mainos:

Perjantaina on luvassa todella upea snookerilta, kun Trumpin ja Pagen kohtaamisen lisäksi tarjolla Trump kohtaa myös Stuart Binghamin. Tämä on vasta esimakua tulevasta, sillä lauantaina ja sunnuntaina Kulttuuritalolla pelataan kutsuturnaus, jossa pelaa kahdeksan maailman huippua.

Lippuja on vielä rajoitetusti saatavilla, joten jos kiinnostus heräsi niin pääset lippukaupoille TÄSTÄ!


Pelaajat:
Edellinen artikkeliKlassikkovideo: James Silverwood teki maailmanennätyksen – pussitti väripallot kaikkien aikojen nopeiten
Seuraava artikkeliHistorian ensimmäinen Helsinki International Darts Cup tuo maailmantähdet Helsinkiin